Martie 27, 2023
Andreea Marin, o mamă exigentă! Ce condiții îi impune fiicei sale, Violeta
Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute personalități românești și apreciată de publicul larg. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii și este considerată un exemplu pozitiv nu doar de către cei de acasă, ci și se către fiica sa, Violeta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Relația celor două este una extrem de consolidată, Andreea Marin fiindu-i nu doar mamă, ci și o bună prietenă fiicei sale. În ciuda relației bune dintre ele, vedeta a avut grijă să își crească fiica așa cum a știut ea mai bine, astfel că anumite limite i-au fost impuse Violetei încă de mică.

Andreea Marin: ,,Regulile nu sunt făcute degeaba, au un sens”

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Andreea Marin a mărturisit cât de important a fost pentru ea să îi fie un exemplu bun Violetei. Deși adolescentei i-a fost greu să se obișnuiască cu anumite limite pe care mama sa i le-a impus, într-un final a înțeles importanța acestora.

„Recunoștința nu mi s-a părut o lecție grea pentru ea. A fost nevoie să îi comunic, să îi dau exemplu. E un copil și atunci această sensibilitate a făcut-o să înțeleagă ușor ideea de recunoștință. Ideea de limită poate că a fost mai dificilă pentru ea, ca pentru oricare alt adolescent, dar a înțeles-o și pe aceasta.

A înțeles ce înseamnă când încalci o limită care, de fapt, le face rău altora și, în final, îți face rău și ție. Regulile nu sunt făcute degeaba, au un sens, și nu sunt făcute în ideea de a te ține constrâns. Au sensul de a ne ține într-o balanță corectă pe toți”, a povestit Andreea Marin într-un interviu, potrivit Unica.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, floare şi în aer liber

Violeta își dorește să devină avocată

Deși are doar 15 ani, prioritățile tinerei sunt diferite față de ale tinerilor de vârsta ei. Se pare că Violeta și-a găsit drumul în viață și își dorește să studieze Dreptul la o facultate din străinătate. Pentru admiterea la facultate a început să facă voluntariat, apoi și-a dat seama cât de important este să îi ajuți pe cei din jur.

„Da, se implică. Acum face voluntariat pe mai multe direcții. Sunt chiar foarte mândră de ea. Este și la momentul în care se pregătește pentru facultate, mai are doi ani. Își dorește să urmeze Dreptul, dar are dreptul să se mai răzgândească până atunci. Eu i-am și spus, la vârsta aceasta multe pot să pară într-un fel azi și anul viitor să descoperi că ai o afinitate către altceva.

Cât e de superbă! Imaginea cu Violeta postatã de Andreea Marin care face  furori pe Instagram

Acum își dorește Dreptul și se pregătește pentru asta.  E nevoie pentru facultățile către care îi zboară gândul, și care se află departe de țară, această dovadă a voluntariatului și implicarea în societate, să arăți că îți pasă, pe termen lung, nu doar punctual, ca să bifezi niște lucruri. E foarte important acest voluntariat. Și îl face cu dragă inimă. Văd că face mai mult decât i s-ar cere, decât ar fi necesar, iar asta mă bucură”, a precizat Andreea Marin, potrivit sursei citate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9732065200806