Ianuarie 11, 2022
Andreea Marin, declarații sincere despre căsătoria cu logodnicul ei (Foto)
Fanii cred că Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubește de aproape cinci ani, s-au căsătorit în secret!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de televiziune din România s-a bucurat de o vacanță la munte cu logodnicul ei, În pozele postate pe rețelele de socializare cei doi arată incredibil de îndrăgostiți. Cei mai atenți fani au observat un mic detaliu, Andreea a apărut în pozele cu iubitul cu un inel suspect pe deget.

Fosta câștigătoare MaskedSinger, de la Pro TV, trăiește o perioadă de poveste, o viață cu adevărat liniștită, alături de un bărbat care o apreciază așa cum își dorește. „Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an! Home sweet home!", a scris vedeta tv, pe paginile ei de socializare.

După o plimbare pe pârtie, diva și partenerul ei de viață s-au oprit la câte o ceașcă de vin fiert. Într-o  fotografie, Andreea Marin poartă un inel care seamănă perfect cu o verighetă, însă a lămurit situația pentru Click!, după ce am contactat-o pentru un răspuns în direcția această. Așadar. întrebată despre misteriosul inel, diva a dezvăluit că nu este o verighetă. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu”, a declarat prezentatoarea tv, pentru Click!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73508024215698