August 18, 2020
Andreea Bălan, de mână cu alt bărbat. Nu se mai ascunde de nimeni
Andreei Bălan nu-i mai pasă de gura lumii și trăiește așa cum simte. Deși e în plin proces de divorț, interpreta nu-și mai ascunde noua relație. În urmă cu o lună au fost văzuți la mare , iar mai nou, s-au plimbat prin București.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În aceeași zi s-au oprit și la un restaurant pentru a lua masa. Artista  era îmbrăcată într-o fustiță scurtă și sexy, pantofi cu toc, ochelari de soare și, cel mai important accesoriu – zâmbetul.

Cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele sociale, în care se vedea că sunt în același loc, pe aceeași ambarcațiune, relatează click.ro. 

Între timp, actorul român, George Burcea, este implicat într-un proiect de televiziune. Se pare că duce dorul fetițelor sale de când s-a separat de Andreea. Actorul postează periodic poze din arhiva personală cu fiicele sale. 

Andreea Bălan de 32 de ani și George Burcea, în vârstă de 35 de ani, au anunțat despre separarea lor la începutul acestui an. Vestea a venit ca o bombă pentru publicul din România, cu atât mai mult că s-a întâmplat la scurt timp după ce au revenit dintr-o vacanță în Mauritius. Aceștia au făcut nunta în 2019, după mai bine de doi ani de relație. În aceeași zi a avut loc și botezul mezinei lor. 

Cât despre noul iubit al Andreei, Tiberiu Argint, presa din România scrie că nu face parte din lumea mondenă. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50402307510376