Mai 23, 2019
Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit
Formau unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul din România, iar acum au declarat lumii întregi că s-au despărțit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-au cunoscut pe platourile de filmare a primei telenovele din România "Numai iubirea". S-au îndrăgostit și au format o frumoasă relație de dragoste timp de 12 ani. S-au căsătorit în anul 2007, și au împreună o fetiță pe numele Ruxandra Ioana, care are 11 ani.

Actorul Alexandru Papadopol și actrița Ioana Ginghină au hotărât să rupă relația. Cei doi s-au despărțit din cauza neînțelegerilor și a certurilor care au izbucnit de la o vreme. Actriței nu-i plăcea faptul că Alexandru Papadopol avea spectacole seară, după care mai ieșea la o bere. La început, a fost înțelegătoare, după care, soțul acesteia s-a cam urcat la cap. Venea spre dimineață, iar acest lucru o cam deranja pe Ioana. 

 

 

„În această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci (...)" - a scris Ioana Ginghină pe blogul său. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90407037734985