Februarie 08, 2015
AISHOW – Adrian Ursu acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Urmărește AISHOW cu Angela și Mihaela Sîrbu și află mai multe despre interpretul Adrian Ursu! Doar la TNT Bravo, duminică, 19:00!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adrian Ursu este nu doar unul dintre cei mai populari interpreți din țară, dar și un tată model. Chiar dacă are multe activități legate de carieră, acum un an petrece tot timpul său liber în sînul familiei, alături de soția Irina și fiica Maria-Andreea.

La AISHOW Adrian Ursu a recunoscut că a învățat să facă multe treburi casnice pentru a-și putea ajuta soția, în special după nașterea fetiței lor. ” După 15 minute de la plecarea menajerei Maria-Andreea e în stare de orice ”, a spus interpretul cu zîmbet  și emoție în glas. Tânărul tătic este atât de fericit, încât nu îndrăznește să pună restricții fetiței sale și o alintă cum poate mai bine. 

Doar la AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, Adrian Ursu și-a pus aripi, un nimb și a pornit la vânătoarea de inimi singuratice. El ”a străpuns„ inimile burlacilor și burlăcițelor din capitală, iar ce cupluri a format puteți vedea pe canalul TNT Bravo, duminică, 15 februarie, ora 19:00 !

În aceeași emisiune veți afla ce surpriză i-au pregătit admiratoarele cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și  veți vedea cum arată primul tort preparat de Adrian Ursu!

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85467982292175