August 22, 2019
TOP 10 lucruri pe care nu le știai despre Irina Rimes

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 22 august, interpreta autohtonă, Irina Rimes îÈ™i celebrează aniversarea. CântăreaÈ›a împlineÈ™te vârsta de 28 de ani. Irina Rimes se bucură de un succes colosal în România. În spatele său, frumoasa brunetă are câteva secrete, pe care tu, cel mai probabil că nu le È™tiai.

 

1. Irina Rimes s-a născut pe 22 august 1991, în satul Izvoare, raionul FloreÈ™ti, în familia lui Tudor È™i Valentina RîmeÈ™. 

 

 

2. Irina are un frate mai mic, pe numele Vitalie. Cei doi au relaÈ›ii foarte apropiată È™i se împacă extraordinar.

 

 

3. MicuÈ›a IrinuÈ›a este extrem de josuță. CântăreaÈ›a are doar 1.49 cm, de aceea optează pentru încălțări cu toc mare pentru a părea mai înaltă. 

 

 

4. Irina a devenit celebră după ce a participat în anul 2012 la show-ul televizat Fabrica de Staruri, din Republica Moldova. Interpreta a ajuns până la finalul show-ului. În cadrul acestui reality show, Irina l-a cunoscut pe viitorul său soÈ›, Andi Bănică. Cei doi formau unul din cele mai frumoase cupluri de la Fabrica de Staruri, È™i erau de nedespărÈ›it. 

 

 

5. Irina È™i-a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru È™i Arte Plastice, din RM, la facultatea "Muzică estradă È™i Jazz". Alături de ea, la aceeaÈ™i facultate era È™i Andi Bănică. Chiar dacă era originar din România, Andi a decis să stea alături de iubita lui, la ChiÈ™inău. 

În anii de studii, Irina prietenea cu interpreta Elena Jevelea. Cele două erau colege, È™i se împăcau de minune. Elena, Irina È™i Andi erau mereu împreună, la lecÈ›ii, pe coridoare, în sala de lectură È™i chiar È™i la cantină. Cei trei se împăcau extraordinar.

 

 

6. Irina Rimes s-a căsătorit cu Andi Bănică. Dragostea lor era de nedescris, părea că nimic în lume nu-i pot despărÈ›i. Însă, venise o zi când dragostea lor s-a stins. Andi Bănică nu numai că a avut o aventură cu o altă femeie, acesta a avut o relaÈ›ie de lungă durată cu o contabilă de la ChiÈ™inău. Aceasta rămăsese însărcinată, iar Irina nu a mai putut înghiÈ›i toată mizeria aceasta È™i, în scurt timp s-a despărÈ›it de bărbatul care-i era soÈ›. 

 

 

7. Versurile pe care le scrie Irina Rimes sunt inspirate din relaÈ›ia ei cu Andi Bănică. DespărÈ›irea lor a inspirat-o extrem de mult pe Irina, anume după acele clipe cumplite, Irina a început să-È™i scurgă sufletul pe hârtie. 

 

 

8. Rimes a lansat o carte cu versuri, care poartă denumirea "Cosmos". Versurile care au apărut în carte, fac parte din albumul muzical al artistei cu acelaÈ™i nume. Cartea CD a fost lansată în decembrie 2018, în cadrul unui concert grandios, susÈ›inut de către Irina la Sala Palatului, la BucureÈ™ti. 

 

 

9. Stilul Irinei Rimes este inspirat din desenele animate japoneze. Alături de o echipă de stiliÈ™ti profesioniÈ™ti, Irina Rimes a devenit adepta stilului vestimentar care o întruchipează drept o Lolita Urbană cu influenÈ›e Harajuku, cu uÈ™oare influenÈ›e Grunge.

 

 

10. Noul iubit al Irinei Rimes este colegul său de breaslă, chitaristul Cristi Comaroni. Chiar dacă È›in în secret relaÈ›ia lor, artista a recunoscut că se iubeÈ™te cu chipeÈ™ul chitarist. Cristi Comaroni este cu trei ani mai mic decât Irina. Cei doi sunt împreună de la începutul toamnei. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88023352622986