Martie 04, 2019
Află tot ce nu știai despre Ana Odobescu, reprezentanta Moldovei la concursul Eurovision 2019
Moldova a ales! Sâmbătă seară, întrega noastră țară a urmărit cu ochii la gură selecția națională a concursului Eurovision. Deși părerea juriului și a publicului nu au coincis, totuși, finalista concursului a devenit Ana Odobescu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Câștigătoarea selecției națională a concursului internațional de muzică Eurovision, a devenit interpreta autohtonă - Ana Odobescu, o tânără cu o voce îngerească care poate cuceri pe oricine cu timbrul său nemaipomenit.

Ana Odobescu s-a născut în data de trei noiembrie 1991, la Dubăsari. A început să facă muzică în orașul natal, în copilărie. Mai apoi, Ana Odobescu a venit la Chișinău, unde a început să facă studii. Tânăra a intrat la facultatea "Muzică estradă și jazz", la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Interpreta a participat la numeroase concursuri de muzică atât de la noi din țară, cât și de peste hotarele ei. 

 

 

Ana, împreună cu alte două tinere talentate din Moldova, Valeria Pașa și Mihaela Ojog, au format în anul 2013 trupa Olpions. Au avut câteva proiecte inedite împreună, după care, fiecare din ele au încercat să se lanseze solo. 

 

 

Interpreta este căsătorită cu Alexandru Vdovicenco, care la fel ca și Ana, este pasionat de muzică. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani, și au împreună doi copilași. Soțul interpretei este fiul celor mai buni profesori de canto de la noi din țară, Janna și Valeriu Vdovicenco. 

 

 

Piesa cu care a câștigat Anna Odobescu la preselecția națională, se numește "Stay". Juriul a oferit acestei piese cel mai mare punctaj. Publicul însă, l-a plasat pe primul loc pe Maxim Zavidia cu piesa "I Will Not Surrender".

 

 

Amintim că-n acest an, concursul internațional de muzică Eurovision, va avea loc la Tel Aviv, Israel. Concursul va avea două semifinale, care se vor desfpșura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului va avea loc pe data de 18 mai. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9637799263