Mai 10, 2018
Află de ce femeile imită orgasmul!
Femeile din toate timpurile au imitat și imită orgasmul, dar de ce se întâmplă aceste lucruri? Află din acest articol!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urma unei sondaj, care s-a desfășurat în statul Kanzas din SUA, s-au aflat, cel puțin șase pricine, de ce femeile imită orgasmul. Cele mai multe femei au spus că fac acest lucru pentru bărbatul lor, pentru ca el să se simtă fericit și în puteri, ele zicând că se vor descurca și asa.

O altă pricină de ce femeile o fac, este din cauza că ele nu-și doresc sex, și nu sunt dispuse să mai aibă parte de o partidă, pur și simplu, așteaptă ca aceste mișcări energice inutile să se termine cât mai curand.

 

 

Altele susțin că optează pentru orgasmul fals, pentru ca bărbatul să nu creadă că ele sunt frigide, pentru a-i demonstra că pot.

Un alt grup de femei au răspuns că ele se simt neconfortabil atunci când au de discutat lor viața intimă. S-ar fi simțit nu îndeajuns de bine și de... bune, dacă i-ar spune asemenea lucruri partenerului. Totodată, ele se tem să fie respinse de partener, dacă cel din urmă, va afla că nu-i aduce plăcere iubitei. 

 

 

Pentru orgasmul mimat, optează și femeile care vor să-i demonstreze iubitului că relația lor merge bine, chiar dacă nu e chiar așa. Imitând orgasmul, bărbatul se gândește că el este un amant superb, și încrederea în sine îi crește. 

În urma sondajului s-a aflat că 76% dintre femei simulează orgasmul, un număr, relativ regretabil. Psihologii spun că, dacă ar exista suficientă comunicare în relații, procentul ar fi mult mai mic, iar femeile, mult mai satisfăcute. Cu alte cuvinte, dragi domnișoare și doamne, nu în zadar există fraza : "Cere și ți se va da"! Fiți fericite, comunicați-i partenerului neajunsurile în viața intimă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85246682167053