Aprilie 24, 2018
Află dacă e bine sau nu să-ți vopsești părul în timpul sarcinii!
80% din femei nu renunță la vopsirea părului în perioada sarcinii, optând pentru frumusețe pe tot parcursul celor 9 luni. Cât de bine este, însă, acest lucru?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeile din secolul nostru sunt extrem de deștepte,  și foarte rapid își pot găsi alternative pentru a arăta perfect. În zilele noastre sunt foarte multe posibilități, informație, și ajutoare care te pot duce pe calea cea bună.

 

 

Vopsirea părului cu vopsea cu amoniac, este, într-adevăr foarte dăunător pentru bebelușul aflat în burtică. Spre fericire, s-a inventat vopeaua de păr fără amoniac, care te ajută să arăți mereu proaspăt, și are același efect asupra părului, ca și una obișnuită. Ba mai mult ca atât, după utilizarea unei astfel de vopsele, părul devine mult mai sănătos. 

 

 

Chiar și femeile cu părul deschis la culoare pot folosi astfel de vopsea, nu e deloc bine să pui vopsea cu care te-ai obișnuit pe rădăcinile scalpului tău, pentru că poate provoca reacții alergice și ție și bebelușului tău. Trebuie să fii atentă atât cu tine, cât și cu pruncul pe care-l ai în burtică. Îndepărtează chimicalele din viața ta în timpul sarcinii. Ai grijă de tine și de bebe. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75014328956604