Aprilie 21, 2018
Află cum te desparți de persoana iubită în funcție de zodie
Pentru a pune punc unei relații niciodată nu e prea ușor. Simți că ceva s-a schimbat în relatia voastra, și nu înțelegi de ce. Nu mai poți trăi în asemenea condiții, și simți că ești epuizată? Află care sunt primele indicii că tipul vrea să se desparte de tine în funcție de zodie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Pentru a te izbăvi de nativul acestei zodii, nu ai decât să începi să-l plictisești. Se va îndepărta de tine dacă nu-ți vei dori să faci nimic, să ieși în oraș, sau să vă vedeți, la general. Se va enerva la culmea dacă gura ta nu se va mai opri din a povesti istorii diverse. El are nevoie să se simtă pe primul loc. 

 

Taur

De nativul acestei zodii este greu să te desparți, pentru că lui îi place stabilitatea. Odată ce te-a întâlnit pe tine, ar prefera să-și petreacă tot restul vieții alături de tine. Dacă vrei să te desparți de el, trebuie să-i cheltui banii, să-i gătești aceeași mâncare în fiecare seară, și să-i muți mobila prin casă. 

 

Gemeni

Gemenii vorbesc fără încetare, și așteaptă mereu să-i asculți. În cazul în care nu ai de gând să-l ascuți, nativul din zodia gemeni se va simți foarte deprimat. Cu cât mai mult o să taci, cu atât mai tare îl vei enerva. 

 

 

Rac

Pentru a te izbăvi de-un rac, critic-o pe mama lui, spune-i că nu-ți place de ea, că nu te iubește, că nu te înțelege, și atunci, pentru nimic în lume nu-și va mai dori să fie împreună cu tine. Pentru raci, familia este foarte importantă! De aceea, el n-o să-ți permită să-i jignești pe membrii familiei lui. 

 

Leu

Leii sunt axați pe propria persoană, se cred cei mai buni în toate. Dacă vei trata un leu ca și cum ar fi un oarecare, se va supăra. Nu-și dorește să aibă alături de el un astfel de om. El trebuie să se simtă important, ca un rege, ca un zeu.

 

Fecioara

Nu spăla vasele, nu face curățenie, nu face mâncare, și nativii din zodia fecioarei, te vor alunga din locuința lor. Ei sunt foarte pedanți, de aceea va trebui să le respecți apucăturile, sau, în caz contrar, te va părăsi. 

 

 

Balanța

Nativii acestei zodii sunt foarte echilibrați, sau cel puțin, sunt în căutarea echilibrului. Ei nu vor suporta dacă non stop îi vei face crize de gelozie, certuri în public, dacă vei arăta neglijent sau dacă vei râgîi în prezența lui. 

 

Scorpion 

Trebuie să fii o persoană mai dură, mai rece, pentru a scăpa de un Scorpion. Spune-i direct că vrei să vă despărțiți. Scorpionul va aprecia acest lucru, pentru că-i plac oamenii curajoși și sinceri. Nu-și va dori să fie într-o relație în lipsa sincerității, a fidelității și a dragostei. 

 

Săgetător

Săgetătorul e libertin, îi plac călătoriile, și nu suportă când cineva îl ține cu forța. Te va lăsa dacă-l vei cicăli, controla, urmări. El este adeptul relațiilor deschise, are nevoie de multă înțelegere într-o relație și de aer. 

 

 

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului se satură atunci când li se acordă prea multă atenție, la început le place, dar, totuși, se plictisesc rapid. Dacă vrei să te desparți de-un capricorn dăruiește-i bomboane, sună-l fără încetare, roagă-l să-ți acorde tot timpul lui din lume. 

 

Vărsător

E sociabil, libertin și are nevoie de mult timp liber. Pentru că e foarte modern, vrea să fie la curent cu absolut tot ce se întâmplă-n lume, vrea să-și facă cunoștințe cu noi și noi persoane. Te va urâ dacă nu-i vei permite să călătorească de unul singur, să iasă cu băieții, să-și petreacă timpul prin cluburi de noapte. O să vrea să vă despărțiți dacă o să fii prea conservatoare, și nu vei ști nimic ce se întâmplă în lumea tehnologiilor. 

 

Pești

Oricât vei încerca să te desparți de el, nu-ți va reuși, pentru că el este sensibil și nu-ți va permite să-l lași, pur și simplu nu va accepta. Însă, în cazul în care se va încumeta să o facă, te va învinovăți și n-o să-și mai dorească să te mai vadă.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83330774307251