Iunie 21, 2018
Află cum să-ți pregătești corpul pentru plajă
Te pregătești să pleci în vacanță? Vrei să arăți uluitor? Atunci noi ți-am pregătit câteva idei pentru îngrijirea corpului tău pe care să le poți face chiar la tine acasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Exfoliază-ți tot corpul

Un lucru extrem de important înainte să pleci în vacanță este să îți exfoliezi corpul. Exfolierea face pielea frumoasă și sănătoasă, îndepărtează celulele moarte care acoperă pilea, și o împiedică să aibă un aspect sănătos. Exfolierea pielii înainte de expunerea la soare, oferă posibilitatea de a te bronza uniform. Totodată, bronzul va fi de durată. Cel mai simplu remediu pentru a-ți exfolia pielea, este cu ajutorul scrub-ului natural pe bază de zaț de cafea sau zahărul brun. Pielea trebuie masată, și apoi clătită cu apă. 

 

 

Hidratarea pielii

După exfolierea pielii, te îndemânăm să te hidratezi. Băile de soare au un efect deshidratant asupra pielii. De aceea este important să o hidratezi de-acasă. Cremele și loțiunile de corp sunt bune, dar și mai bine e să faci un tratament intensiv cu ingrediente naturale. Uleiurile naturale intens hidratante sunt cele mai eficiente pentru a oferi pielii hidratarea de care are nevoie. Uleiurile naturale trebuie folosite mereu pe pielea umedă. Cel mai bine este să le utilizezi seara, înainte de somn, pentru ca să reușească să se îmbibe până dimineața. 

 

 

Epilează-te la timp

Cred că știi că nu este recomandat să te epilezi chiar înainte de vacanță. Pielea se irită, se înroșește iar expunerea la soare sau apa sărată ar putea să-ți irite și mai mult pielea, și să nu o poți trata întreaga vacanță. Cel mai bine este să te epilezi cu două zile înainte de a pleca în vacanță, pentru ca pielea să aibă timp să se vindece. 

 

 

Pregătește-ți pielea feței

Pielea feței suferă mult când este expusă la soare. De aceea, de acasă pregătește-ți pielea feței. Zilnic, trebuie să-ți hidratezi cu o cremă hidratantă cu factor de protecție inclus, pentru a preveni apariția ridurilor și a petelor de pe față. Poți să folosești uleiul de argan, care are rol important în prevenirea îmbătrânirii precoce a tenului și ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii.

 

 

Pedichiura

Nu trebuie să uiți în niciun caz de pedichiură înainte de mare. Nu trebuie să te duci pe plajă cu călcâiele crăpate și pielea uscată pe tălpi. Chiar și în condiții casnice îți poți face o pedichiură de nota zece. Cu câteva zile înainte de vacanță, înmoaie-ți picioarele într-un lighean cu apă caldă. Adaugă în el puțin gel de duș și o linguriță cu bicarbonat de sodiu. Stai cu picioarele în apă până când pielea întărită s-a înmuiat, apoi freacă-ți tălpile și călcâiele cu o pilă sau piatră specială și îndepărtează piele moartă de pe tălpi. Mai apoi clătește-ți picioarele și aplică cremă pentru picioare, sau vaselină cosmetică pe tălpi, masând-o. Mai apoi, înfășoară-ți apoi tălpile cu folie alimentară și pune-ți șosete. Este bine ca tratamentul să fie făcut înainte de somn, pentru ca el să acționeze peste noapte. A doua zi te vei trezi cu călăile hidratate ca de bebeluș.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2445487976074