Februarie 21, 2020
Află cum să-l recucerești pe partenerul care este distant
Relatia voastra merge minunat si petreceti mult timp impreuna. Apoi, aparent brusc, iubitul tau incepe sa devina distant si pare dezinteresat, iar tu esti sigura ca esti vinovata.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vei fi surprinsa sa afli ca acesta este, de fapt, un comportament des intalnit in relatii, atat din partea barbatilor, cat si din partea femeilor. Da, ai citit bine: si femeile fac acelasi lucru.

Desi tindem sa atribuim acest tip de comportament barbatilor, nu exista nici un studiu care sa arate ca ei ar fi mai predispusi la a se distanta emotional decat femeile. Cu toate acestea, poate fi extrem de frustrant! Aflate in aceasta situatie, incepem sa ne punem la indoiala actiunile, iar stima de sine incepe sa scada – „Am facut ceva gresit? Nu mai sunt destul de atractiva? Este normal ceea ce se intampla?' Expertii, insa, au cazut de acord ca da, este perfect normal.

Oricat de inspaimantator ar putea fi pentru tine cand partenerul tau incepe sa se indeparteze, acest lucru nu inseamna ca si-a pierdut interesul. Ar putea insemna chiar opusul!

De multe ori ne invinuim pe noi insine – si da, cateodata chiar poate fi vina noastra – insa, problema ar putea, la fel de usor, sa fie a lor. Nivelul testosteronului ar putea fi scazut, ar putea fi speriati de sentimentele pe care le dezvolta sau de agajamentul pe care o relatie il presupune.

Exista atat de multe motive diferite pentru care barbatii ar putea deveni brusc distanti, incat nu putem face presupuneri. Este posibil sa nu-si doreasca sa incheie relatia, ci poate doar au nevoie sa isi gestioneze sentimentele intr-un mod diferit de al nostru.

Vestea buna este ca tu poti face cate ceva in aceasta situatie, astfel incat sa isi doareasca sa se intoarca atunci cand este pregatit.

 

 

1. Ofera-i spatiu…insa nu prea mult

Unul dintre principalele motive pentru care barbatii devin distanti este lipsa de testosteron.
Ca femei, adoram contactul fizic ca forma de relaxare, deoarece ne creste nivelul de estrogen. Problema este ca, in acelasi timp, creste si nivelul de estrogen al barbatilor – daca pe noi acest lucru ne relaxeaza, pe barbati ii streseaza tot mai mult cu cat nivelul testosteronului scade. 

Permite-i iubitului tau sa faca si lucuri „barbatesti' pentru a-si reface nivelul normal de testosteron si va veni inapoi imediat! Insa nu te retrage complet, deoarece e posbil sa devina la fel de confuz ca tine crezand ca nu-l mai doresti si, prin urmare, nu se va intoarce.

 

 

2. Nu grabi relatia

Gandeste-te la relatia voastra de pana in acest moemnt si fii sincera cu tine: te misti prea rapid? Pentru barbati, intre „Sunt singur si pregatit sa cunosc pe cineva” si „Sunt intr-o relatie minunata cu aceasta femeie” exista o tranzitie considerabila. Diferenta dintre cele doua poate fi atat de surprinzatoare pentru barbati incat, adeseori, vor avea nevoie sa faca un pas inapoi pentru a-si intelege sentimentele si pentru a decide daca femeia din fata lui merita ca el sa renunte la viata single.

 

 

3. Incurajeaza-l sa aiba propria viata sociala, separata de a ta

Un barbat este speriat si de ideea ca o sa ii separi de prietenii lor. Desi este constient ca ii vei ocupa o buna bucata din timp, nu isi doreste sa il controlezi complet si sa-i devii unicul prieten.

Da, sunteti intr-o relatie, iar partenerul tau este – si ar trebui sa fie – o persoana importanta in viata ta. Insa lumea ta nu ar trebui sa se invarta complet in jurul lui. Incurajaza-ti iubitul sa petreaca timp cu prietenii lui. Simultan, ia-ti timp sa iesi cu prietenele tale fara sa-l contactezi la fiecare doua minute.

Ignora-l din cand in cand si va realiza ca nu se poate opri din a se gandi la tine cand nu sunteti impreuna.

sursa

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2569632530212