Ianuarie 27, 2020
Află cum să-l cucerești pe bărbatul VĂRSĂTOR!
Dacă dorești o viață sentimentală palpitantă și intensă, Vărsătorul este omul potrivit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

VARSATORUL este mai mult un prieten si un tovaras de drum decat un iubit. Doreste sa-si pastreze independenta si de aceea nu se ancoreaza prea puternic. Asteapta mult de la partener, avand tendinta de a-si aseza partenerul pe un piedestal inalt. Isi da seama imediat de caracterul unei persoane, deoarece nu se lasa furat de aparente. Intra repede in legatura cu strainii si le castiga simpatia. Abordeaza dragostea mai mult din punct de vedere rational, incercând sa combine ambele niveluri, lasandu-se condus de stimulente mentale. Ar putea avea inclinatii spre flirt, indecizie, sa traiasca pe doua planuri simultan, preferand mai mult aventurile in locul angajamentelor. Totusi stie sa faca juraminte de loialitate daca va gasi un interlocutor cu o dispozitie senina, pasionat la fel ca si el.

 


 

Este un partener original, modern, amical si detasat, un partener care iti poate deschide portile viitorului. Cu el poti impartasi experiente spirituale sau cel putin interese intelectuale cu totul aparte. O mare nevoie de independenta marcheaza aceasta unire. Pentru a ajunge la sufletul lui, trebuie sa te inflitrezi in anturajul lui de prieteni, intr-o organizatie sau asociatie. Cauta un partener fidel, care sa va fie in acelasi timp si un bun prieten. Are nevoie de independenta.

 

 

Pentru Varsatori, exista posibilitatea de a lucra la un moment dat cu un prieten care sa ii devina mai apoi partener de viata. Adeseori doreste sa isi realizeze proiectele impreuna cu partenerul. In general nu primeste atata iubire cata ofera. Isi exprima sentimentele intr-un mod original, greu de inteles uneori. Chiar si in dragoste incearca sa inventeze mereu ceva nou, nemaivazut. Este amabil, tolerant, serviabil, simpatic in relatia cu partenerul.

 

 

Este vesel si optimist, incercand sa te molipseasca deci si pe tine, asa ca nu-i arata niciodata o fata imbufnata si trista. Nu-i impune o viata singuratica sau izolata, nu-l lega numai de tine, pentru ca iubeste libertatea si societatea. Numarul 2 nu inseamna prea mult pentru el, ci doar lumea, universalitatea, umanitatea. Ii plac surprizele si schimbarea, de aceea trebuie sa te schimbi din mers daca vre sa-i stai alaturi. Tu trebuie sa fii cel care se schimba, nu el. Este foarte fidel, oferind sprijin partenerului tau, deci nu ezita sa-i ceri ajutorul la nevoie. Va face totul pentru tine.

 

 

Pentru a-l cuceri, e de ajuns sa ai o doza cat de mica de originalitate care sa-i atraga atentia, deci nu fi niciodata la fel ca toata lumea. Un dram de nebunie nu strica. Mergeti impreuna la filme SF, urmariti emisiuni la televizor, inchiriati casete video, visati impreuna cu ochii deschisi, chiar daca dati nastere la utopii. Il atrag discutiile in contradictoriu, deci nu lua contradictiile ca un afront personal, ci ca o modalitate de a-i starni interesul asupra ta. Ii place sa discute despre calculatoare, avioane, spatiu, cosmos, astronautica, internet, inventii ultrmoderne, organizatii internationale, cinema, univers, viitor, frati, prieteni, moda, masini. Aviatia, parapsihologia, politica, astrologia, informatica, electronica, stiinta de ultima ora pot fi subiecte favorite pentru un Varsator.

 

 

O plimbare in viteza cu masina sau cu motocicleta, in care sa simta puternic spiritul sau independent desfasurandu-se dar si vantul suflandu-i prin par, o seara cu prietenii, un film politic, SF, o comedie sau unul pe teme stiintifice, un documentar pe Discovery sau o discutie despre viitorul planetei pot fi un bun inceput pentru o seara in doi. Scoate-i in evidenta valoarea, pentru ca ii place sa i se recunoasca meritele, modestia nefiindu-i deloc caracteristica. Nu-i impune reguli si conventii, pentru ca se va simti cobnstrans si s-ar putea sa isi piarda interesul pentru tine. Este adeptul noului si al schimbarilor.

 

 

Ii plac locurile modern decorate, luminate spatioase, asa ca nu-l obliga sa intre intr-o casa veche, intr-un castel medieval, intr-un spatiu de inceput de secol. Cand vizitati un oras, nu te grabi sa ajungi mai intai la reperele turistice istorice, ci vizitati mai intai centrul nou, modern al acelui loc. Atras de inventiile de ultima ora, si-ar putea manifesta senzualitatea si la nivel virtual, prin internet. Daca se poate pastrati legatura foarte des prin telefon sau email, mai mult decat prin scrisori sau alte mijloace demodate de comunicatie.

 

 

Rasfoiti impreuna reviste de stiinta si tehnica, impartasiti experiente psihice intense, plimbati-va impreuna cu trenul sau avionul, frecventati diverse cluburi sau asociatii (inclusiv umanitare sau caritabile), accepta-i atitudinea deschisa spre toti, deci nu fi posesiv cu un Varsator. Daca are libertate si planuri de viitor, un Varsator este cel mai fericit.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95462107658386