Aprilie 11, 2018
Află cum a reușit să slăbească Nicoleta Luciu în așa scurt timp
Modelul din România, Nicoleta Luciu a acumulat câteva zeci de kilograme în plus. Acest lucru nu a bucurat-o pe vedeta de peste Prut, de aceea ea a recurs la o metodă neașteptată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Luciu a dus dintotdeauna o luptă cu kilogramele în plus, pentru că este predispusă la acumularea grăsimilor în organism. Vedeta, în vârstă de 38 de ani a reușit să de-a jos mai mult de zece kilograme, acumulate într-un timp destul de scurt. Chiar dacă este mamă a patru copii, totuși, Nicoleta de fiecare dată reușea să dea jos kilogramele în plus, faptul care i-a uimit pe toți. Se pare că, cel mai important lucru, nu sunt dietele și sportul ci, voința! Ea s-a impus să nu mănânci peste măsură, a avut curajul să facă mult sport, și să-și demonstreze cât de bună e. 

 

Ea a revenit din nou la kilogramele pe care le-a avut cândva, și cântărește acum doar 56 de kg. Nicoleta are 1.76 cm, și are acum o siluetă de invidiat. Ea a dezvăluit secretul cum a reușit să se reîntoarcă la forma inițială. Vedeta a spus că mânâncă doar de două ori pe zi, în cantități extrem de mici. Aceste mese includ fructe și legume, de asemenea artista bea nu unul, ci patru litri de lichide pe zi, în special sucuri de grepfruit. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9529812335968