August 19, 2019
Află cu cine se iubește Alexandru Papadopol! Fosta soție a rămas fără grai
La doar două luni de la semnarea divorțului, Alexandru Papadopol apare în plină stradă cu o nouă iubită, pe care nu s-a sfiit să o sărute fierbinte în văzul lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgitul actor de cinema din România, Alexandru Papadopol, a anunțat în această primăvară despre separarea de soția lui, cu care au format un cuplu din anul 2005. Păreau fericiți împreună și de nedespărțit, totuși, soarta a fost crâncenă cu cei doi, despărțindu-i neașteptat. 

Ioana Ginghină, soția actorului, l-a iubit enorm pe Alexandru. De la o vreme însă, acesta nu prea venea pe-acasă după spectacole. Inițial, se reținea, iar mai apoi, în general, apărea la asfințit de lună. Ioana nu înțelegea care-s motivele, dar nu-i interzicea iubitului soț absolut nimic.

Din luna februarie, cei doi trăiesc separat, chiar dacă au o fetiță în vârstă de 12 ani. În luna mai a anului curent, ei au depus actele la divorț. 

 

 

În acest weekend, Papadapol apare în plină stradă alături de Adriana Titieni, colega lui de scenă de la teatru. Acum au devenit clare întârzierile actorului. Se pare că cei doi au o relație de mai bine de un an. Adriana Titieni este fosta soție a profesorului de actorie a lui Papadopol, un caz ciudat. 

 

 

 

Aflând despre această știre neașteptată, Ioana Ginghină, a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook. 

Doamne ce zi am avut ieri… plină de vorbe, muuulte vorbe care nu înseamnă nimic, dar care te sug de enegie și îți coboară vibrația în așa hal, încât ajungi să te identifici cu aceasta mizerie din jurul tău (...) Oricum viața bate orice telenovelă. - a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Facebook. 

 

Poze: Spynews.ro 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.0857949256897