Mai 14, 2018
Află cine e Netta Barzilai, câștigătoarea concursului Eurovision 2018!
Reprezentanta Israelului, la concursul internațional de muzică - Eurovision 2018, este Netta Barzilai, cea care a făcut sunete ciudate pe scena de la Lisabona.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sâmbătă seara a avut loc cel mai fascinant concurs internațional de muzică, Eurovision 2018. 26 de țări au participat în marea finală a concursului Eurovision 2018. Toți stăteau cu inima la gură, așteptând rezultatele serii, și chiar dacă se știau deja cine sunt favoriții concursului, totuși, speranța că lucrurile se vor schimba, era prezentă în sufletele tuturor.

 

 

Până la urmă, câștigătoarea serii a devenit Netta Barzilai, reprezentanta Israelului. Tânăra în vârstă de 25 de ani, a reușit să dețină trofeul cu piesa "Toy". Melodia inedită care conține şi sunete de găină, a prins la public cu mult înaintea desfășurării concursului. Publicului i-a plăcut stilul interpretei, faptul că a fost excentrică, și că s-a distrat din plin pe scena Eurovisionului.

 

 

Netta Barzilai s-a născut la data de 22 ianuarie 1993, în Israel. Copilăria și-a petrecut-o în Nigeria. Înainte de a se apuca de muzică, Neta a lucrat în mai multe domenii. Ea a fost și educatoare, și chelneriță. Ea a participat "The Next Star din Israel", pe care l-a câștigat.

 

 

La conferinţa de presă ce a urmat marii finale, Natta Barzilai a declarat că aspirația sa este să fie ea însăși, dincolo de orice standarde. Totodată, câștigătorul Eurovision 2017 a declarat, că piesa “Toy”, interpretată de Netta, este o piesă oribilă. Netta nu a comentat aceste afirmații.

 

 

Interpreta, în timpul show-ului a purtat un inel, care i-a servit drept talisman. Netta spune că acest inel i-a adus multă încredere în sine.

Amintim că, clipul la piesa "Toy", care a reușit să câștige Eurovisionul 2018, a acumulat 23 milioane de vizualizări.




concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93723177909851