Aprilie 19, 2018
Află cine a fost desemnat Cel mai frumos om al anului 2018, de către revista People
Revista People a desemnat cei mai frumoși oameni din anul 2018. Interpreta Pink a obținut acest titlu, pentru că, cei de la People susțin că vedeta inspiră încredere, iar personalitatea sa întruchipează cinstea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printre cele 70 de celebrităţi feminine şi cinci masculine, care fac parte din clasamentul anual al revistei People, titlul de cel mai frumos om din anul 2018 i s-a oferit interpretei Pink. Redactorul şef al revistei People, Jess Cagle, a spus că a ales-o pe pinc să reprezinte cea mai frumoasă femeie din lume din anul 2018 din cauza că interpreta Pink este talentată, are tărie de caracter, și este o adorabilă mămică. 

 

Pe coperta revistei People, Pink a apărut împreună cu cei doi copii ai săi, fetița Willow Sage în vârstă de șase ani și băiețelul Jameson Moon, care are un an și trei luni. Mult respect interpreta îi datorează soțului său, și tatăl copiilor săi Carey Hart, care o ajută și o susține în toate.

 

Cei cinci bărbați care sunt incluși în acest clasament, sunt prezentatorul TV Jimmy Kimmel, rapperul Drake, patinatorul olimpic Adam Rippon și comicul Kumail Nanjiani.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7416205406189