Decembrie 12, 2019
Află cine a câștigat titlul Femeia Anului 2019!
Cea de-a 15-a ediție a premiilor Femeia Anului a luat sfârșit. Să vedem cine a obținut cel mai însemnat titlu din această seară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Momente unice și de neuitat au avut loc aseară, la Chișinău. Cel mai așteptat și spectaculoas eveniment marca AQUARELLE - Femeia Anului, s-a desfășurat la restaurantul MiaDora. Am avut prilejul să-l avem alături de noi pe însăși președintele Republicii Moldova, Igor Dodon susținut de soția sa, Galina Dodon. 

De asemenea, la eveniment au participat multe personalități notorii de la noi din țară, precum Ministrul Educaţiei, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici și viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban. 

În cadrul festivității, zeci de femei de succes din Republica Moldova au primit premii și trofee. La cea mai importantă categorie -  Femeia Anului, a câștigat prima femeie care a ajuns în funcția de bașcan al autonomiei găgăuze- Irina Vlah.

 

\

 

Irina Vlah este o adevărată femeie de succes, este frumoasă, puternică și împlinită, un politician de succes. Ea a acumulat 15667 de voturi pe site-ul AQUARELLE. O felicităm din suflet pentru meritele ei pe Irina Vlah și-i urăm mult succes în continuare. 

 

 

Mulțumim partenerilor: Prime Capital Digital OfficeGlobal StoreLion's JewelleryOcean Fish MoldovaEFES VITANTA MOLDOVA BREWERYAMC American Medical Center.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44336676597595