Aprilie 23, 2018
Află ce truc ciudat folosește Kim Kardashian pentru a avea gene dese și lungi
Kim Kardashian este adorată de femeile din toată lumea datorita frumuseții sale exotice, și datorită sfaturilor de îngrijire pe care le împărtășește cu fanii ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starleta de peste Ocean ne-a povestit diverse trucuri de frumusețe pe care le folosește ea, despre decolorarea părului, volumul sânilor în lipsa de sutien, dar acesta, pare cu adevărat, straniu. Cât de ciudat el nu ar părea, totuși, funcționează. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a povestit cum face ca genele ei să pară mult mai dese și mi lungi. Kim a spus că folosește corectorul pentru acest lucru. Înainte să îmbrace genele cu rimel, ea le dă cu puțin corector, pentru ca desimea genelor să fie mai vizibilă. totodată, starleta susține că efectul ar fi ca și cum ai pune mai multe straturi de rimel pe gene. 

 

"Dacă nu ai o mascara pentru volum la îndemână, îți poți acoperi genele cu câteva straturi de corector. Aplică-l cu o pensulă mică pe lungimea genelor. Așteptă să se usuce, apoi aplică mascara. Volum și alungire instant!", spune Kim Kardashian. 

 

Efectul este sigur, dar, trebuie să ai grijă la un risc major este cel de apariție iritațiil sau infecții la nivelul ochilor. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4270441532135