Februarie 08, 2018
Află ce nenorocire i s-a întâmplat interpretei Anda Adam
Interpreta din România, Anda Adam a ajuns la spital din cauza accidentării piciorului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, interpreta Anda Andam a suferit o accidentare a genunchiului, când a participat la un reality show, care a avut loc în Republica Domenicană. Din cauza unei mișcări greșite, acesteia i-a sărit rotula, și din cauza acestui accident grav, ea nu a mai putut fi prezentă la concurs. Întorcându-se acasă, Anda Adam a fost spitalizată, și i s-a făcut operație la genunchi de către cei mai buni ortopezi din România. Operația a durat mai mult de trei ore. Interpreta va rămâne internată timp de câteva zile. Operația a decurs cu brio, iar acum Anda Adam se simte destul de bine. 

 

 “A trecut momentul dificil, operaţia a fost cu succes şi iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze… Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare!!! Iar voi dormi la noapte fără Evelin!”, a scris Anda Adam pe pagina ei de Instagram.

 

Amintim că, Anda Adam în vârstă de 37 de ani, este cântăreață pop din România, care a devenit cunoscută pe când era solista trupei R.A.C.L.A. cariera solo începând-o în anul 2006.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89041185379028