Februarie 03, 2017
Afla care sunt top 10 must-have pentru mame!
Tehnologiile evoluează cu mult înaintea noastră. La moment piaţa este saturată cu lucruri de primă necesitate pentru mame şi copii. Vă recomandăm să studiaţi cu minuțiozitate lista de mai jos, pentru a alege lucrul cu adevărat necesar, de care nu vă veți dezamăgi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Video/ baby monitor

Dorești să ai posibilitatea de a fi la curent în orice moment cu ceea ce se petrece în camera copilului? Ar fi bine să te gândești la procurarea minunilor tehnologice. În continuare îți prezentăm o gamă largă de modele pentru orice buzunar.

Scaun de masă

Poate fi procurat atunci când copilul are şase luni şi când stă așezat ferm. Este un număr mare de branduri, care propun o gamă largă de scaune: de la cele obişnuite până la cele multifuncţionale (cu balansoar, cu leagăn suplimentar). Desigur, scaunul multifuncţional te va costa mai mult.

Garnituri pentru mamele care alăptează

În primele luni după naştere se elimină o cantitate mare de lapte, la care femeia nu poate face faţă. Garniturile pentru sutiene dau posibilitea de a păstra forma hainelor şi a avea un aspect îngrijit, mai ales în timpul plimbărilor.

Căruciorul

Pentru drumurile noastre este nevoie de un cărucior cu roţile cauciucate, pentru ca acesta  să nu producă sunete stridente în timpul plimbării, să nu creeze disconfort mamei și să nu perturbeze somnul liniștit al copilului. Mânerul trebuie să fie de forma unui arc clasic, pentru a manevra cu ușurință căruciorul, chiar şi atunci când copilul se află în braţele mamei.

Scrânciob electronic

Pentru ajutorul noilor părinţi este prezentată o varietate largă de scrâncioburi stilate şi funcţionale. Se utilizează de la naştere, iar pentru confortul celui mic pot fi încorporate diferite viteze de legănat, melodii, iluminare şi multe altele.

Mini-cărucior/ scaun auto

Trasportarea pe termen lung al copilului şi călătoriile poate fi îndeplinite de minitransportul precum Donna, în locul căruciorului transfomator şi al pătucului suplimentar.

Multifierbător

Mai aproape de cele şase luni ale micuţului tău, îți va fi de mare ajutor acest dispozitiv pe care ar fi bine să îl ai în bucătărie pentru prepararea terciurilor, pireurilor ș.a, în dependenţă de modul lui de funcţionare.

Slingul/ ergo-rucsacul

Procurarea marsupiurilor nu este o idee strălucită. Nu demult, cercetătorii au demonstrat că purtarea copilului în interiorul marsupiului nu este deloc sigură. Pe piaţă sunt multe tipuri de slinguri şi rucsacuri ergonomice, care sunt proiectate din punct de vedere anatomic în special pentru o dezvoltare corectă a copilului până la un an.

Hamacul pentru înot

Este recomandat în primele luni, atunci când copilul nu îşi poate ţine singur capul. Datorită lui, vei avea mai mult timp liber.

Termometrul cu infraroşu

O perioadă foarte tensionată este atunci când mama își face griji că micuțul ei are febră. Verificarea temperaturii copilului va fi mai ușoară cu acest termometru, aplicându-se chiar şi în urechiuşă pentru câteva secunde.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2857081890106