August 20, 2018
Află care sunt semnele care îți arată că e cazul să pui punct relației!
Simți că ceva nu mai merge dar nu poți pune punct relației? Ai pus mult suflet în această relație și nu știi cum să procedezi mai departe? Ar fi cazul să iei în considerare următoarele situații, care-ți vor da de înțeles dacă ești sau nu într-o relație nepotrivită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Dragostea îndelung rabdă..." - un citat biblic care ne dă de înțeles că ce nu s-ar întâmpla într-o relație, trebuie să plecăm capul și să mergem mai departe, sperând că lucrurile se vor schimba spre bine. Ai tot încercat să menții această relație, și deși vezi că nimic nu mai merge, continui să te ții cu dinții de ea. Dacă următoarele situații îți sunt cunoscute, atunci, posibil este cazul să renunți la relație și să începi una nouă. 

 

Nu vă înțelegeți unul pe celălalt

Certurile, tensiunea și stresul au făcut ca relația voastră să devină una toxică. Dacă există neînțelegeri în relație, ele trebuie discutate, dar nu întotdeauna comunicarea poate dezghioca divergențele din cuplu. De multe ori, dorind să comunicați asupra problemei care s-a iscat în cuplu, nu faceți nimic altceva decât să vă certați din nou și să vă înglodați, nemaiputând rezolva problema. 

 

 

Nu vă mai leagă nimic

Ați început să aveți viziuni diferite, să raționalizați că nu vă mai leagă nimic. Ceea ce-și dorește unul, nu-i mai priește celuilalt, și invers. Nu vă doriți să vă petreceți timpul împreună pentru că nu mai primiți plăcere de la acest lucru.

 

 

Nu te simți bine atunci când sunteți împreună 

La început erați fericiți împreună. El te făcea să râzi și să ui'i de toate problemele tale. Păreați un cuplu perfect. De la o vreme însă, după fiecare discuție, întâlnire, simți un gol pe suflet, te simți singură și neînțeleasă. Nici glumele lui nu te mai fac să uiți de toate. 

 

 

Vreți lucruri diferite

Chiar dacă la începutul relației simți că sunteți cam diferiți, crezi că acest lucru se va rezolva cu timpul. Începi să închizi ochii, să crezi că vă potriviți, că veți face compromisuri și totul până la urmă va fi bine. Deja ești gata să fii mama copiilor lui, pe când el nici nu s-a decis să se mute cu tine. Așteptând că lucrurile se vor schimba, nu faci decât să-ți pierzi timpul lângă un om care nu te merită. Așteptarea e grea și este inutilă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.415384054184