August 15, 2018
Află care sunt fructele cu cel mai redus conținut de zahăr
Zahărul provenit din surse naturale precum fructele, este mult mai bun pentru organism decât prăjiturile sau checurile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Avocado

Dacă vrei să slăbești și să previi diabetul, trebuie să nu excluzi avocado din alimentația ta. Avocado elimină apetitul și te ajută să lupți cu foamea. 

 

 
2. Pepene verde

Pepenele verde este o sursă excelentă de licopen și luptă împotriva iritațiilor și a infecțiilor. Dacă ai probleme cu acneea, tot pepenele verde este remediul cel mai rapid. Oprește procesul de inflamare a pielii, accelerează vindecarea și reduce aspectul inestetic al cicatricilor. Datorită conținutului ridicat de apă, pepenele verde previne litiaza renală și favorizează eliminarea toxinelor din organism.

 

 
3. Mere 

Merele sunt alegerea ideală de fiecare dată când vrei să scapi de foame. Merele mențin pielea fermă și tonifiată, și elimină cu succes celulita.

 

 

4. Căpșuni

Au un conținut bogat în vitamina C și antioxidanți. Consumul frecvent de căpșuni menține pielea catifelată, previne apariția ridurilor și arsurile solare. 

 

 

5. Grepfrut

Grepfrutul este o sursă excelentă de vitamina C.  O jumătate de grepfrut îți asigură necesarul zilnic de vitamina C, reduce ridurile și menține pielea fermă și catifelată. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58016204833984