Februarie 14, 2017
Află care sunt efectele magice ale exercițiilor yoga!
Yoga este o serie de exerciții care dezvoltă capacitățile fizice ale organismului, îmbunătățește flexibilitatea și coordonarea mișcărilor, și chiar starea spirituală. Propunem atenției dumnevoastră câteva exerciții simple.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Poziția copacului

Îmbunătățește echilibrul, îndreaptă coloana vertebrală și întărește mușchii gambelor, coapselor și gleznele.

Poziția triunghiului

Diminuează depunerile de grăsime, extinde pieptul și are un efect benefic pentru măduva spinării. Este benefică pentru oamenii care duc un mod de viață sedentar.

Poziția cobrei

Crește suplețea și vitalitatea prin fluxul de sânge abundent ce inundă coloana, și a celor două lanțuri de ganglioni nervoși ai sistemului nervos simpatic, rinichii și organele din bazin. Combate constipația.

Poziția războinicului

Poziția războinicului ajută la întărirea mușchilor abdominali, îmbunătățește coordonarea, echilibrul și postura. Întrucât stimulează regiunea abdominala, ajută la o digestie mai bună.

Poziția relaxării

Poziția ajută perfect la ameliorarea oboselei, scade depresia și tristețea. Cincisprezece minute de exersarea acestei poziții va face să dispară toată negativitatea. O relaxare totală a corpului timp de 15 minute este egală cu 2-3 ore de somn.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64860868453979