Februarie 20, 2020
Află care sunt cele mai norocoase zodii
Te-ai întrebat vreodată de ce pare că ai parte doar de ghinioane în timp ce cei din jurul tău sunt niște norocoși? Poate este vina astrelor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ți-ai pus vreodată întrebarea dacă doza ta de noroc sau ghinion are legătură cu semnul zodiacal în care te-ai născut? Află că planetele influențează într-o anumită măsură norocul pe care îl ai. Astrologii ne spun care sunt trei dintre zodiile cele mai norocoase:

 

1. Săgetător

Nu știm cum se face, dar Săgetătorii ocupă locul 1 în ceea ce privește norocul. Cum fac, cum nu fac, acest semn pare că o scoate mereu cu ușurință la capăt. Cum se întâmplă acest lucru? Săgetătorii sunt pozitivi, siguri pe ei, entuziaști și întodeauna impredictibili. Ei sunt deschiși situațiilor noi și diferite, lucru care îi ajută să întâlnească mereu noi oportunități, pe care nu le ocolesc. Mai mult decât atât, încrederea în sine și pozitivismul îi fac să țintească departe și să obțină întotdeauna ce își doresc.

 

 

2. Taur

Nativilor Taur le place confortul, caută bunăstarea materială și sunt materialiști. Prin urmare, vor face orice ca să obțină lucrurile care îi fac fericiți. Taurul va căuta constant moduri prin care să obțină ușor banii de care are nevoie și confortul care vine odată cu ei. Este un semn care își construiește singur norocul. Are o predilecție aparte pentru confort și îl caută continuu. Căutarea implică însă modalități ușoare prin care să îl obțină, deoarece firea lor nu îi lasă să se abată prea mult de la confort.

 

 

3. Vărsător

Vărsătorii au o minte sclipitoare, o imaginație bogată și sunt progresiști. Dorința lor constantă de a evolua și tenacitatea de care dau dovadă îi conduc mereu spre succes. Dacă vor un lucru, fac tot ce este nevoie ca să îl obțină. Sunt imprevizibili, ceea ce îi ajută, ca pe Săgetători, să se orienteze spre oportunități, pe care le îmbrățișează cu drag, fiind mereu deschiși la experiențe noi.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0317180156708