Aprilie 25, 2018
Află care este băutura minune care te face să scapi de kg în plus
Pentru că sezonul estival se deschide, și tu trebuie să arăți impecabil în vara aceasta, află cum poți să-ți arzi caloriile din organism cu ajutorul unei simple băuturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Băutura care face minuni cu organismul tău, este compusă din ingridiente foarte simple, și anume, mierea și scorțișoara. Ele accelerează metabolismul, și foarte bine ard caloriile. Vei avea nevoie de o linguriță de praf de scorțișoară, o linguriță de miere și 200 ml de apă. Apa trebuie fiartă împreună cu scorțișoara, iar când aceasta se răcește puțin, trebuie adăugată mierea. Băutura să bea câte un pahar înainte de culcare, ea trebuie să fie puțin călduță.

 

 

Această băutură îți va îți va curăța organismul de toxine și bacterii nocive și îți va îmbunătăți sănătatea. De asemenea, vei pierde rapid din greutate eficient și sănătos. După consumul acestei băuturi, crește energia și se ameliorează senzația de oboseală. Toxinele se vor elimina prin transpirație și urinare. Totodată, băutura ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și te va face să scapi de durerile de cap. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63042163848877