Februarie 25, 2021
Adriana Ochișanu, Costi Burlacu și Corina Țepeș pornesc într-un turneu național
După primul an de pandemie, artiștii noștri suferă de dorul publicului și a scenei. Întrucât restricțiile anti-Covid sunt ușor mai relaxate, Costi Burlacu și Corina Țepeș, împreună cu Adriana Ochișanu vor porni între-un turneu național.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Ideea a venit din partea lui Costi și a Corinei, să facem acest turneu în cadrul "Mărțișorului", să mergem prin aproape toate raioanele Moldovei. Am numit acest turneu "Azi e ziua mamei mele", pentru că Mărțișorul e legat cu femeia, cu mama, cu surorile noastre, cu tot ce este femeiesc", a spus Adriana Ochișanu în cadrul emisiunii "Telemagazin", difuzată de Canal 2. 
 

Deocamdată au fost programate spectacole în 15 orașe ale țării. Costi Burlacu a precizat că lista ar putea suferi modificări. 

"Va fi o experiență mai deosebită, pentru că, de obicei, prin țară noi mergeam de unii singuri. Nu prea am făcut spectacole cu trupa. Mergem în orașele din țară, unde vom susține concerte sută la sută live. Mai mult decât atât, bandul ne va acompania nu doar pe noi, dar și pe Adriana.

Turneul lui Costi Burlacu și Corina Țepeș, împreuna cu bandul lor și Adriana Ochișanu va începe în 2 Martie și va dura până pe 19 Martie. Biletele pot fi cumparate pe iTicket.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7006092071533