Septembrie 05, 2017
Ce supriză i-a pregătit soția lui Adrian Ursu la 4 ani de căsnicie?
Artistul Adrian Ursu a fost surprins de către soția sa, Irina Negară. Aceasta a decis să îi organizeze o surpriză chiar în ziua lor de căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soții celebrează patru ani de căsnicie fericită. Irina l-a intrigat chiar de dimineață. Aceasta l-a rugat să se îmbrace foarte rapid și l-a invitat pe Adrian într-un restaurant unde au serbat evenimentul. Ei au servit șampanie și s-au distrat de minune.

Ambii ingenioși au decis să organizeze un concurs pe contul lor de instagram în care fanii acestora au trebuit să ghicească care este sărbătoarea cea mare. Încântați de atâta fericire, mulți dintre aceștia au presupus că Irina Negară o fi însărcinată. Adrian a comentat într-o secvență de video amuzându-se : Irina poate într-adevăr ești însărcinată și noi nu știm ? Tânărul cuplu a dezvăluit într-un final secretul. Aceștia arătau la fel de fericiți și îndrăgostiți ca la prima întâlnire.

Pe profilul său de facebook Adrian a încărat un filmuleț unde apar poze pline de dragoste. Interpretul a scris următoarele: “Filmul zilei de azi: Irina chiar a reușit să mă surprindă! Pe cînd unele soții se supără dacă soțul uită de ziua nunții, Irinuca a transformat-o în surpriza ei! Inteligentă decizie! Eu am apreciat mult și compensez prin dragoste, atenție, călătorii și cadouri!P.S. 4 ani împreună! ”

 

 

Acesta a mai adăugat: Cînd au trecut 4ani? Asta mă întreb în poză. De 4ani construim și muncim că să avem o familie frumoasă, în armonie unul cu celălalt. Te iubesc, scumpa mea soție!

 

Adrian Ursu și Irina Negară foarmează un cuplu din anul 2013, aceștia au împreună o fetiță pe nume Maria-Andreea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42299389839172