Septembrie 08, 2017
Adrian Ursu și Ionel Istrati vor petrece Revelionul în SUA!
Artiștii de la noi și-au făcut planuri grandioase cum vor petrece noaptea dintre ani. Ionel Istrati și Adrian Ursu vor cânta în Chicago!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Precum știm cu toții sania pentru iarnă se pregătește de cu vară. Artiștii noștri așa și au făcut. Chiar dacă până la frumoasele sărbători de iarnă mai este ceva timp, Ionel Istrati și Adrian Ursu au dat start numărătoarei inverse. Interpreții au anunțat pe conturile sale de facebook că vor petrece Revelionul în Statele Unite ale Americii. Ei au pus bine la punct un turneu pe care îl vor susține în mai multe orașe din SUA, inclusiv în Chicago. Aceștia o să cânte pentru mai mulți moldoveni aflați peste hotare .

Adrian Ursu a scris pe profilul său de facebook: „În ce oraș din SUA vei fi de Revelion? Mă bucur să vă anunț că vom avea concerte în SUA! De Revelion, la Chicago, iar după, în mai multe orașe din America! Venim să cântăm pentru concetățenii noștri dornici de muzică și dans. Vom familiariza și prietenii lor americani cu o mică parte din cultura noastră bogată: melodii populare din folclorul nostru bogat și șlagărele naționale”.

Ionel Istrati și-a înștiințat și el prietenii de pe rețeaua de socializare: “În aproape 100 de zile vom trăi Magia Revelionului. Împreună cu Adrian Ursu vom da căldură frumoasei sărbători prin melodiile minunate ale acestui pământ, vom transmite dorul vetrei străbune și vom purta cu noi o parte a sufletului vesel al acestui minunat popor.Vă invitam, deci în marile orașe ale Americii să rotim o hora a noastră, să ne urăm reciproc un an nou mai bun, sa ne bucuram de viață! Vă dăm întâlnire la Chicago de Revelion, apoi și în alte orașe ale noului continent! Abia așteptăm să ne revedem!” a scris artistul.

Plecarea artiștilor moldoveni în America a fost comfirmată de către Ambasada SUA.

Fanii vedetelor au fost foarte receptivi, le-au urat succes și au spus că îi așteaptă cu mare drag.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2381772994995