Septembrie 30, 2016
Adrian Ursu, într-un proiect special AQUARELLE GO
Interpret, prezentator TV

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jumătate dintre sesiunile foto mi le aduc aminte cu zâmbetul pe buze. Mai ales acele unde sunt înconjurat de ursuleți de pluș. Îmi dau seama că aceștia au o tangență cu numele meu de familie. Atunci mi se părea interesantă această idee, chiar foarte originală. Iar acum e amuzant să răsfoiesc pozele vechi. (Râde)

Bretonul! Fără el, nicăieri! Îmi amintesc cum întorceam de fiecare dată capul ca să nu-mi nimerească bretonul în ochi. Soția mea glumește uneori că dacă n-o întâlneam pe ea, așa și nu mai scăpam de acel breton. (Râde)

Fiecare artist trebuie să aibă o piesă care se asociază perfect cu persoana lui. Piesa care se asociază cu mine este "Jumătate eu, jumătate tu". În 2010 aceasta a dat startul unei noi etape din cariera mea.

Duetul cu Lorena Bogza la Balul de Primăvară AQUARELLE este una dintre cele mai frumoase amintiri legate de revistă. Am interpretat piesa "Să cântăm chitara mea". Totul a fost perfect: pregătirile, repetițiile, prestația pe scenă și dispoziția cu care ne-au întâmpinat spectatorii!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72945356369019