Septembrie 01, 2017
Vezi cu ce daruri neordinare a fost surprins Adrian Ursu de ziua sa de naștere!
Mai bine de 34 de ani, de Ziua Națională a Limbii Române, își sărbătorește ziua de naștere Adrian Ursu. Irina Negară împreună cu fiica lor l-au felicitat chiar de dimineață și vezi ce cadouri originale i-au oferit în dar...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul și-a serbat ieri ziua de naștere, împlinind 34 de ani. Cu această ocazie soția acestuia, Irina Negară, a fost prima care l-a felicitat. Pe contul  său de instagram artistul a publicat o poză cu o tartă dulce. Acesta a subliniat următoarele: “Prima surpriză de la @irinanegara și Maria-Andreea! Cel mai dietetic desert: Tartă cu mere, decorată cu zmeură și mure! Delicios!”

Surprizele însă nu s-au oprit aici. Soția sa a fost cea care i-a dăruit și un  costum elegant, de la un brand cunoscut, despre care interpretul nu a ezitat sî anunțe pe rețelele de socializare. Pagina oficială de facebook a omagiatului a fost năvălită cu mesaje și urări de felicitare în adresa acestuia. Unul din cele mai neașteptate cadouri a fost o călătorie gratuită primită în dar de la o agenție de turism. De asemenea Adrian Ursu a fost felicitat și de către colegii de breaslă precum Alex Calancea Band, Guz, Dana Markitan și alții.

Hiperactivul Adrian și-a încheiat ziua în avion, menționând că pleacă într-o deplasare de serviciu. El nu și-a serbat cu mult fast ziua de naștere. Artistul a zburat imediat la Milano. Acesta a scris următoarele: “Mulțumesc tuturor pentru felicitări! Eu plec, serviciul mă cheamă.  Că tare plăcută profesie mai am! Milano, Torino, eu vin!”

Amintim că Adrian este căsătorit cu Irina Negară din anul 2014. Cuplul are împreună o fetiță pe nume Maria-Andreea în vârstă de 4 anișori.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.099734544754