Iunie 20, 2019
Adele a slăbit spectaculos după divorț!
Prima apariție publică a artistei din Marea Britanică după divorț i-a uimit pe fanii interpretei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finele acestei primăveri, interpreta din Marea Britanică, Adele s-a despărțit de soțul său, Simon Konecki. Cei doi și-au spus adio după trei ani de căsnicie, și alți zece de când formau un cuplu. După tragica despărțire, Adele a slăbit considerabil. 

Se pare că divorțul a afectat-o emoțional pe artista britanică, căci aceasta în doar o lună a slăbit cu mai bine de zece kilograme. 

În primele poze pe care interpreta le-a făcut publice după știrea despre despărțire cu Simon Konecki, tatăl băiețelului ei, Adele apare schimbată. 

 

 

Amintim că, Adele s-a născut în data de 5 mai 1988, la Londra. Deși cânta de mic copil, adevărata carieră în domeniul muzicii a început-o în anul 2006, pe când avea 18 ani. Succesul internațional l-a gustat la vârsta de 21 de ani, de-atunci devenind una din cele mai îndrăgite interprete de pretutindeni.

Cu un an mai târziu, Adele l-a cunoscut pe viitorul său soț, alături de care a format un cuplu timp de 8 ani. Astăzi, cei doi își anunță divorțul, lăsând în urmă ani de dragoste, de înțelegere și de susținere. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66077065467834