Februarie 04, 2023
Adele a izbucnit în lacrimi la propriul concert după ce a văzut gestul unui fan:
Adele a izbucnit în lacrimi la concertul susținut în Las Vegas, SUA, după ce a văzut gestul unui bărbat aflat în mulțime.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adele este cunoscută pentru baladele sale de dragoste, a căror versuri emoționează profund ascultătorii, însă nici firea sa emotivă nu a trecut neobservată de fani. Aflată în Las Vegas, unde a susținut cel mai recent concert al sau, cântăreață de 34 de ani, a coborât de pe scena pentru a se apropia de fani, moment în care un bărbat a făcut un gest emoționant, care a mișcat-o profund pe artista.

Este vorba de un bărbat mai în vârstă, care a ridicat telefonul în aer pentru a-i arăta artistei o fotografie cu soția sa. Deși la momentul întâmplării, Adele nu a observat gestul bărbatului, odată întoarsă pe scena, cântăreață a revăzut imaginile și a izbucnit în lacrimi, spunând publicului ceea ce tocmai s-a întâmplat.

"Când mă plimb prin mulțime, aș vrea să puteți vedea ce văd eu. Pentru că știu că vorbesc cu câțiva oameni în fiecare seară, dar apoi văd doar mici povești de oameni care se întâmplă".

Era un bărbat, care stătea acolo, cu telefonul în mână. Cred că era soția lui pe ecranul telefonului, și nu cred că este aici, și m-a emoționat foarte tare. Îmi pare atât de rău pentru pierderea suferită și nu mi-am dat seama ce îmi arătați până nu am ajuns aici".

Văd aceste mici părți din viețile oamenilor pe măsură ce trec pe acolo și este atât de frumos".

După ce a rostit acest mesajul pentru fanul care își pierduse soția, Adele i-a dedicat piesa Someone Like You, printre lacrimi.

La rândul ei, artista a trecut printr-o pierdere când s-a despărțit de tatăl copilului ei. Divorțul a afectat-o profund, artista mărturisind în decembrie, 2020, că ajunsese să facă cinci ședințe de terapie pe zi.

Autorea hit-ului Hello, a cărei căsătorie cu Simon Konecki s-a încheiat în 2019 , le-a spus fanilor că s-a apuca din nou de terapie pentru că a încetat să-și mai asume responsabilitatea:

"Am început să fac din nou terapie pentru că am stat câțiva ani fără. Aveam nevoie să încep".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83577013015747