Ianuarie 08, 2021
Adela Popescu, însărcinată a treia oară. ”Ne-am mai dorit un copil”
Adela Popescu a elucidat misterul. Sinceră și deschisă precum o știm, vedeta din România a recunoscut că este însărcinată cu al treilea copil. A făcut anunțul astăzi, în cadrul emisiunii, pe care o prezintă alături de Cove.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a mărturisit Adela în timpul emisiunii pe care o prezintă. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus în repetate rânduri că își mai doresc o fetiță, dat fiind că mai au doi băieți: Andrei și Alexandru.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan mai devreme într-o altă emisiune. 

După ce Adela va pleca în concediu de maternitate, alături de Cove va reveni interpreta Lora. Tot ea i-a ținut locul Adelei și după ce l-a născut pe al doilea fiu al său.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0405225753784