August 09, 2021
Adela Popescu, în prima vacanță în cinci. „Ne-am făcut curaj”
Adela Popescu a născut de curând al treilea copil, dar nu s-a temut să plece în primul concediu în formulă completă. Prezentatoarea a povestit mai multe pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 „Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor.  De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare.  Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a notat în mediul online aceasta. 

 

 

Pe contul său de Instagram, Adela a mai scris azi că a fost surprinsă să audă de la Alexandru, fiul cel mare, că se plictisește pe plajă și că ar vrea să se joace la teren. 

 

” Da, da, știu, copiii trebuie sați să se plictisească. Abia din starea asta se activează creativitatea și naște o nouă realitate minunată pentru ei. Cunosc teoria și o cred. Mă plictisea și eu când eram mică, cu siguranță, însă nu asociam "sentimentul" ăsta cu ceva neplacut care creează disconfort, nici măcar nu cred ca îl numeam. Nu știam că are nume. (...) În fine, Radu zice că exagerez, mie nu mi-a plăcut moaca aia de preadolescent nemulțumit. E cam devreme, nu sunt pregatită. Revin la întrebarea de mai sus. E normal?”, a scris Adela Popescu. 

 

 

Adulții se bucură de soare, băiețeii, de nisip și mare, în timp mezinul Adrian e în cărucior, fiind plimbat când de mămica lui, când de tătic.

 

Înainte cu câteva luni de a naște, Adela Popescu a anunțat că a angajat o bonă filipineză pentru a o ajuta cu creșterea celui de-al treilea copil. Aceasta locuiește deja în casa lor.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62488508224487