Septembrie 09, 2021
Adela Popescu are coronavirus: "M-au lovit simptomele!"
Abia i-a obișnuit pe toți cu revenirea la muncă și deja se retrage. Vorbim despre Adela Popescu, prezentatoarea unei emisiuni din România, care a renunțat la concediul de maternitate la două luni după ce a născut a treia oară. Vedeta a anunțat că are simptome de coronavirus și că se retrage.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebeluşul. M-am simţit rău, aşa că am făcut testul covid, care din păcate a ieşit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebeluşul. Ceilalţi doi băieţi sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am aşteptat să treacă o perioadă după naştere”, a spus Adela la Pro Tv.

Vedeta a revenit din concediul de maternitate pentru a prezenta ”Vorbește Lumea” din 30 august, atunci când a început un nou sezon. De data asta însă fără Cove. Partenerul ei a semnat cu altă televiziune, iar în locul lui au venit Bogdan Ciudoiu și Shurubel. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98230600357056