Decembrie 10, 2018
(POZE) Adela Popescu a născut! Vezi pozele de la maternitate!
Îndrăgita prezentatoare de televiziune de peste Prut, Adela Popescu, în această dimineață a devenit pentru a doua oară mămică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un început de săptămână spectaculos în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi au devenit pentru a doua oară părinți în această dimineață. Anunțul a fost făcut public chiar de către Adela Popescu, care a postat o poză din maternitate, la care a scris: 

 

Gataaaaaa! Uraaaa! 
Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca “flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru! ❤️

 

 

Fericită, încântată și obosită, Adela Popescu a trecut și peste această încercare. Deși, "flățiolul" trebuia să apară pe lume de Crăciun, se pare că micuțul a vrut să-și bucure părinții și să apară mai devreme, făcându-le un dar nemaipomenit. 

Plin de emoții, tăticul bebelușului, Radu Vâlcan a postat și el o poză în care apare alături de Adela. O poză foarte emoționantă în care vedem cât sunt de fericiți împreună acești doi oameni frumoși. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

 

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce nume va purta "flățiolul" și cu cine seamănă mai mult. Până atunci însă, să ne bucurăm împreună pentru Adela și Radu Vâlcan!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72690296173096