Iunie 15, 2020
Actrița Sharon Stone a fost lovită de fulger
Sharon Stone a acceptat să povestească despre experiența de care a avut parte după ce a fost lovită de fulger. Cu ocazia unei apariții în cadrul podcast-ului „Films To Be Buried”, actrița a discutat cu Brett Goldstein despre diverse întâmplări de care a avut parte, una fiind aceea că a fost lovită de fulger.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„A fost foarte intens. Eram acasă. Umpleam fierul de călcat cu apă. Aveam o mână pe robinet și celalaltă pe fier, când la un moment dat am fost lovită de fulger și am văzut lumina trecând prin apă. Am fost aruncată direct în bucătărie și m-am lovit de frigider”, a explicat Sharon Stone..

Din fericire, mama sa, Dorothy se afla în casă și a sărit în ajutor, găsind-o pe Sharon pe jos inconștientă. „Mama mea era acolo și m-a ajutat să-mi revin. Eram într-o stare foarte ciudată.” La scurt timp după, aceasta a fost transportată la spital, unde a făcut o electrocardiogramă, care arăta nivelul de electricitate prezent în corpul ei. „A trebuit după să fac această procedură zilnic timp de 10 zile”, a explicat Stone.

Acest incident nu a fost însă singurul trăit de către actrița din Basic Instinct. Aceasta a avut și un accident vascular cerebral în 2011. „În 2001, am avut un atac și o hemoragie la creier care a durat 9 zile, care mi-au schimbat viața pentru totdeauna. Am avut o șansă de 5% să supraviețuiesc.”

Pe lângă faptul că a supraviețuit unui accident vascular cerebral, aceasta a vorbit și despre faptul că a avut și o hemoragie cerebrală în 2016, spunând că: „Sunt foarte norocoasă că sunt în stare să leg o propoziție cap coadă, că pot să merg și să vorbesc, că pot continua să profesez în domeniul meu care necesită foarte multă memorare”, a povestit aceasta într-un alt articol. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.114321231842