Noiembrie 21, 2022
Actorul Nick Cannon, 5 copii în numai un an. Patru femei i-au dăruit 4 copii în 2022
Nick Cannon este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood! Cu toate că are succes pe plan profesional, actorul internațional și-a dorit o familie numeroasă. Și uite că nu a stat pe gânduri. Astfel, Nick Cannon a avut parte de 5 copii în numai un an. După ce patru femei i-au dăruit patru copii în anul 2022, acum numărul cinci este pe cale să apară pe lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nick Cannon este unul dintre celebrii actori de la Hollywood care se se poate lăuda cu o familie mare. Mai mult de atât, starul de film a devenit tată de 4 ori într-un singur an, urmând ca al 5-lea copil să apară în scurt timp.

Actorul Nick Cannon, 5 copii în numai un an

Marele comediant Nick Cannon va sărbători în curând venirea pe lume a celui de-al 12-lea său moștenitor. Cea care ii va darui cel de-al 12-lea copil este Abby De La Rosa. Aceasta i-a mai dăruit doi copii actorului. Mai mult decât atât, DJ-ița cunoscută peste Ocean, a confirmat, în urmă cu câteva luni, pe rețelele sociale că Nick Cannon este tatăl viitorului său copil.

Nick Cannon este un tată împlinit, iar asta se vede din postările pe care acesta le face, în mediul online, acolo unde postează des fotografii cu gemenii Zion și Zillion, pe care îi are cu Abby De La Rosa.

Cine este Abby De La Rosa

Abby De La Rosa este DJ, prezentatoar TV, influencer și fotomodel. La doar 31 de ani este cea mai recentă iubită a comediantului Nick Cannon. Și, mai mult decât atât, aceasta i-a dăruit doi copii lui Nick, al treilea urmând să se nască în curând. Recent, în luna iunie, vedeta de la Hollywood a confirmat sarcina.

O noapte cu o balanță se poate transforma în 3-4 ani. Aveți grijă. La naiba. O noapte s-a transformat în 4 ani și trei copii, foarte repede. Nu mint aici”, a scris De La Rosa, la momentul respectiv.

Nick Cannon, tată fără număr

Nick Cannon este un tata bogat. Actorul îi are pe gemenii Maroccan și Monroe, in varsta de 11 ani, cu fosta soție, Mariah Carey. Apoi, din relația cu modelul Brittany Bell s-au născut un băiat, pe nume Golden, și o fată, pe nume Powerful Queen.

Și asta nu este tot. Anul trecut s-au născut gemenii Zion și Zillion, din relația cu DJ Abby De La Rossa. Însă, în aceeași lună, modelul Alyssa Scott l-a născut pe Zen, băiețelul care s-a stins din viață la doar cinci luni. Acesta a decedat din cauza unei tumori pe creier.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.071620464325