August 09, 2016
Accesorii de inspiratie pentru vara aceasta
Nu știi cu ce să-ți completezi look-ul vara aceasta? Încearcă accesorii de inspirație tropicală – sunt cel mai hot must-have al sezonului estival

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Coronițele din flori, ochelarii stil anii optzeci, gențile cu imprimeuri, pălăriile, brățările subțiri și tot ce este cît mai intens colorat, se poartă vara aceasta. Acestea au revenit în vogă și se pare că încă nu sunt pregătite să părăsească terenul.

Aquarelle te ajută cu cîteva sfaturi pentru a gasi accesoriile care să îți coloreze vara.

Chiar dacă coronițele florale par să fie deja un accesoriu depășit, nu este chiar așa, acestea rămân a fi în trend și vara aceasta. Doar că au mai căpătat volum, cantitate și culoare. La mare căutare sunt coronițele voluminoase și foarte colorate. Iar dacă machiajul este unul pe cît se poate de natural unde buzele capătă un contur strident, aproape de nuanțele coroniței tale, să știi vei fi cea mai trendy și colorată.

Ochelarii în stilul anilor 80 sunt hitul verii. Aceștia sunt colorați și drăgălași, iar dacă mai au și cîteva pietricele colorate sau imprimeuri să știi că ai făcut alegerea corectă.

Nu renunța la brățările subțiri, vei arăta foarte cool dacă vei avea mai multe brățări, care vor fi ca niște zurgălăi distractivi pentru tine.

Geanta cu imprimeuri tradiționale, tropicale, orientale, sunt și probabil, vor rămîne a fi un accesoriu la mare căutare și în această vară.

Și bineînțeles pălărioarele, fii trendy și nu renunța la acest accesoriu. Este sănătos să porți pălărie, este cool și sigur este în vogă.

Asta este tot de ce ai nevoie vara aceasta, pentru a te deosebi și a rămîne în centrul atenției atunci cînd te plimbi pe străzile Chișinăului de seară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0952696800232