Mai 19, 2020
Abia aștepți să vină vara? Iată ce plaje vor fi deschise în acest sezon estival!
Încetul cu încetul în tot mai multe țări sunt relaxate restricţiile privind evitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, așa că mulți se gândesc la vacanța de vară. Plajele din mai multe ţări au fost luate cu asalt de localnici. Oamenii au ieşit pe litoral să se bucure de soare şi să facă prima baie în mare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Grecia își va deschide plajele în acest sezon estival și va primi turişti din luan iulie până în septembrie. În cazul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 nu va creşte, perioada va fi prelungită până în octombrie, anunță autoritățile elene.

 

 

 

Și plajele din Tel Aviv, Israel au fost deschise parțial. Acolo, timpul este perfect în această perioadă pentru un bronz frumos. Deja se înregistrează maxime de 40 de grade Celsius, iar localnicii au ieșit pe plaje să se bucure de soare.

 
 

Dacă situația privind pandemia de coronavirus nu va ieși de sub control, și autoritățile din România se gândesc să redeschidă plajele din Constanța începând cu 15 iunie. În funcție de evoluțiile din această lună, mai multe state vor decide de când vor permite turiștilor să se odihnească în stațiunile de pe litoral. Așa că, este timpul să ne facem planuri de vacanță, dar să nu uităm că sănătatea noastră are prioritate. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0438010692596