Ianuarie 26, 2023
A fost Shakira agresată de mama lui Gerard Pique? Imagini șocante cu artista și fosta soacră - VIDEO
Noi detalii ies la iveală în scandalul dintre Shakira și Pique. Presa din Spania a făcut publice imagini în care mama starului de la Barcelona apare în timp ce o împingea cu mâna în față pe artistă și îi făcea semn să tacă. Lângă ele se afla și Pique care, în tot acel timp, nu a intervenit, ba mai mult, a prferat să întoarcă privirea ca și cum nu ar vedea ce se întâmplă sub ochii lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A ieșit la iveală un nou episod din intimitatea vieții de cuplu a Shakirei și a tatălui copilului ei, Gérard Piqué. De această dată este implicată și o a treia persoană. Nu, nu vorbim despre actuala iubită a fostului star de la Barcelona, ci chiar despre mama lui. A fost Shakira agresată de fosta soacră? Imaginile făcute publice în presa din Spania au devenit virale.

Shakrira, agresată de mama lui Gerard Pique?!

După ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Shakira și Gerard Pique au decis să se despartă în urmă cu jumătate de an, din cauza infidelității fostului fundaș. De atunci, între cei doi e război și, în loc ca lucrurile să se liniștească, iată că ies la iveală tot mai multe detalii din viața lor privată.

Presa din Spania a făcut publice imagini care au devenit virale. În filmulețul care circulă în mediul online apare mama fostului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu, care în timp ce împingea cu mâna obrazul Shakirei, îi făcea semn să tacă. Martor la întreaga scenă a fost și Pique care, în tot acel timp, nu a intervenit, ba mai mult, a prferat să întoarcă privirea ca și cum nu ar vedea ce se întâmplă sub ochii lui.

Potrivit unor informații, imaginile nu sunt recente și au fost făcute publice la exact șapte ani de când au fost realizate.

Gerard Pique, ironizat de Shakira în melodia lansată de curând

În urmă cu câteva zile Shakira a lansat o melodie în care a vorbit despre relația ei cu fostul iubit, dar a ironizat-o și pe actuala parteneră de viață a acestuia, Clara Chia. Versurile melodiei fac referire la dezamăgirea provocată de relația cu Geard Pique, moment în care nu a ezitat să spună că relația cu actuala iubită i-a scăzut din popularitate.

„Îmi pare rău, am luat alt avion / Nu mă mai întorc aici, nu vreau altă dezamăgire / Te dădeai mare campion / Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune (...) Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisca (n.r. cu referire la Gerard Pique), în urmă cu multă vreme / O lupoaică așa ca mine nu e pentru amatori. O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine”, sunt câteva dintre versurile piesei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84382081031799