Octombrie 18, 2021
Natalia Gordienko, dedicație pentru tatăl său. ”Ai grijă de tine, scumpule”
Rusia a marcat ieri, în premieră, Ziua Tatălui, sărbătoare stabilită la începutul acestei luni de către președintele Vladimir Putin. Cu această ocazie, interpreta Natalia Gordienko a publicat pe contul său de Instagram două poze în care apare și tatăl său, provocând un val de emoție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima poză îi ilustrează pe părinții săi mire și mireasă, iar în a doua îl vedem pe tatăl Nataliei ținându-și pentru prima dată în brațe nepoțelul, pe Christian. Multă încărcătură emoțională în cele două poze, care prezintă evenimente ce au loc o singură dată în viață și atât de speciale.

La descrierea postării, interpreta a scris: ”Astăzi este o sărbătoare minunată - Ziua Tatălui. Noi cu Cristi te felicităm dragul nostru tată și bunic Jenea. Ai grijă de tine, scumpule.”

Deși părinții Nataliei Gordienko au divorțat la scurt timp după ce ea s-a născut, se pare că interpreta a ținut legătura cu tatăl ei în toți acești ani. În alte postări, ea a scris despre mama și bunica sa, cu care a crescut și a fost foarte rezervată privind relația ei cu tatăl. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.7300770282745