Iunie 18, 2021
TOPUL graviduțelor din showbiz. Câte berze vin în acest an
Am înregistrat un boom al nașterilor și graviduțelor în lumea mondenă. Pe rețelele sociale vedem mai multe poze cu burtici și descrieri emoționante la postări. Noi am trecut în revistă câteva dintre cele care au împărtășit bucuria lor. Vedeți și voi TOPUL.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

NATALIA BARBU va fi mamă de fetiță. Ea a declarat anterior că Victor, fiul ei de 10 ani, a început să alerge de bucurie prin casă. ”Era clar că își dorea acolo, în sufletul lui, o surioară să o protejeze”, a povestit Natalia în timpul unei emisiuni de la TV8. 

DOINA CHIORESCU trăiește emoții unice, dat fiind faptul că e la prima sarcină. Deocamdată nu a dezvăluit dacă va avea fetiță sau băiețel. 

GLORIA GORCEAG va aduce curând pe lume al doilea băiețel. Fiind la a doua experiență, interpreta și prezentatoarea a mărturisit că este mult mai relaxată. Cât despre numele bebelușului, ea a scris într-o postare că a avut o discuție cu fiul Leo de 3 ani. ”L-am întrebat cum ar vrea să-l cheme totuși pe frățiorul lui și mi-a zis “Brum Brum”. Țin să cred că e un semn bun, odată ce brum brum (mașină în vocabularul copilului) e lucrul lui preferat. Hai să văd ce va urma, abia aștept”, a scris Gloria pe contul ei de Instagram. 

CRISTINA MOLDOVANU este și ea la a doua sarcină. A fost o surpriză plăcută să vedem că are deja burtică mare. Pozele ei sunt un deliciu. Arată de milioane! Încă nu a dezvăluit dacă Alex (5 ani) va avea o surioară sau un frățior. Știm doar că va naște la sfârșitul anului. 

CRISTINA GHEICEANU va aduce pe lume o fetiță. Asta înseamnă că va împleti cosițe deja pentru două frumuseți. ”Bebelușul are deja 3.200 kilograme, are mult păr și se află într-o poziție perfectă. Abia aștept întâlnirea noastră”, a dezvăluit Cristina pe o platformă socială. 

KĂTĂLINA RUSU va avea un băiețel. Dacă la prima sarcină totul a decurs bine, mergea la concerte, făcea sport și chiar sfoara, a doua graviditate este mai complicată. ”Deja de o lună nu o mai alăptez pe micuța mea prințesă și de câteva zile nu o mai pot lua în brațe(e strict interzis). Interzis este să forțez, să stau pe scaun, în picioare, să merg, să zbor cu avionul (tocmai planificasem vacanța) și obligatoriu la pat. Colul uterin este și mai scurt - 14 mm în 23 săptămâni de sarcină”, a mărturisit Kătălina într-o postare pe Instagram. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2355556488037