Ianuarie 25, 2021
Felicitări din abundență! Nicolae Botgros, simbolul muzicii populare, împlinește 68 de ani
Marele dirijor Nicolae Botgros împlinște astăzi 68 de ani. Zeci de mesaje au umplut feed-ul profilului maestrului de pe Facebook. Admiratori și colegi de breaslă i-au scris cele mai alese urări de bine și sănătate, apreciindu-i talentul dumneiesc, profesionalismul și omenia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai emoționante postări a fost a lui Corneliu Botgros, singurul fiul al marelui artist.  ”La mulți ani Tată! Dumnezeu să te aibă în paza Lui. Noi te iubim și îți vom fi alături mereu! Să ne bucuri încă o sută de ani cu talentul și prezența Ta”, a scris Corneliu pe Facebook. 

Ion Paladi a declarat în repetat rânduri că Nicolae Botgros îi este precum un tată, iar de ziua marelui dirijor, interpretul de muzică populară a scris: Sunteți universul muzicii populare, Omul care scrie istorie zi de zi în folclorul nostru românesc.Eu vă urez mulți ani sănătoși și fericiți înainte, însoțiți de inspirație și proiecte frumoase! Domnul să vă aibă în paza lui! Vă respect și prețuiesc.”

Anișoara Puică: ”Dragă Maestre Nicolae Botgros, în această zi specială vă dorim tot ce are viața mai bun și mai frumos de oferit!!!”. 

Lenuța Gheorghiță: ”Maestre, un sincer La mulți ani și vise împlinite. Sănătate și realizări multe și frumoase alături de cei dragi.”

O urare generoasă și profundă i-a scris și directorul general al OCI ”Moldova-Concert”, Andrei Locoman. ”Cuvintele, în orice îmbinare ar fi, nu pot exprima în totalitate ceea ce trăim, ce simțim atunci când Vă ascultăm sunetul viorii. Putem să ne exprimăm prin cuvinte doar apecierea și să reafirmăm, a câta oară, că sunteți un exemplu de Artist, care prin ceea ce faceți zi de zi, clipă cu clipă demonstrați devotament și pasiune pentru muzica populară, cartea noastră de vizită în lume. Sunteți exemplu de dăruire și ardere lăuntrică în timpul apariției în scenă, de redare inegalabilă a tot ce înseamnă frumusețea folclorului nostru. Iar miile de spectacole, sutele de CD-uri înregistrate denotă capacitatea enornă de muzică, care dublează talentul cu care V-a înzestrat Dumnezeu.

La mulți ani, maestre Nicolae BOTGROS. Fie ca și următorii ani de viață să vă aducă multe împliniri sufletești, realizări în ceea ce faceți cu dragoste nemărginită”, a scris Adrian Locoman pentru prim-dirijorul Lăutarilor. 

Muzica și talentul dumnezeiesc al lui Nicolae Botgros este apreciat și pe celălalt mal al Prutului, iar artiștii din România nu au putut trece cu vederea ziua de naștere a maestrului. 

„Alături de domnia sa am petrecut momente de mare intensitate, pe scenă. Este un uriaș artist și un om extraordinar. De multe ori, pe scenă, noi ne înțelegem doar din priviri. Și cumva, fiecare intenție artistica, domnia sa o simte și o transformă în magie. La mulți ani, Maestre Nicolae Botgros. Tare vă admir și vă prețuiesc. Sa vă dea Dumnezeu multă, multă sănătate, bucurii și realizări, să ne bucurați cu darul pe care vi l-a dat Dumnezeu mulți ani, de acum încolo”, i-a scris Paula Seling pe Facebook. 

Lucreția Goagea: ”Să fiți sănătos, fericit și mereu înconjurat de iubirea celor dragi! Vă îmbrățișez cu dor și vă dăruiesc cântecul meu creat din suflet pentru familia “Lăutarii”. 

Cornelia Rednic: Astăzi îi urăm La mulți ani,Maestrului Nicolae Botgros! Să fiți sănătos, Maestre și să ne revedem cât de curând cu bucurie!

Iar interpretul român Constantin Bahrin i-a scris: ”La mulți ani, maestre Nicolae Botgros. Un om între oameni, un român adevărat, un titan al cântecului, un om sensibil și bun. Să aveți sănătate și spor în toate.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2872180938721