Ianuarie 18, 2021
Irina Rimes a lansat BOMBA. ”Când voi fi președinte ...”
Irina Rimes a pus pe jar Facebookul. I-a reușit cu o postare, care a intrigat mii de oameni. Aceștia au lăsat comentarii extrem de savuroase, unul mai inspirat decât altul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Când voi deveni președinte, voi construi o autostradă din Pipera până în Berceni și una din Drumul Taberei până în Colentina. Până atunci, stați în ambuteiaje!”, a scris Irina într-o postare pe Facebook.

Mesajul ei a intrigat o  mulțime de-a oameni. Pe lângă cele aproximativ 8.000 de like-uri, au fost scrise o mulțime de comentarii. ”Maia, tu ești?”, a întrebat Horia Brenciu, fiind susținut de aproape 300 de aprecieri.  

Totuși, cineva a sugerat că și traficul aglomerat are partea lui bună. ”Dacă n-ar fi ambuteiaje, n-ar mai asculta nimeni Irina Rimes. Think about it!”, a atras atenția un fan de-al Irinei. 

Au existat și din cei care au luat gluma Irinei în serios. ”Guvernul construiește, nu președintele. Dar oricum intenția contează.”, ”Eu aș zice să rămâi în aria muzicii . Vei avea mulți admiratori și NICIUN dușman”, ”Bravo, voi artiștii puteți să aveți un cuvânt puternic!”, ”Votat Irina Rimes!”, sunt câteva dintre zecile comentarii de acest gen. 

S-au expus și cei care au savurat poanta și-au tratat-o ca atare. ”Irina este realistă. Șansa celor două autostrăzi este egală cu șansa devenirii ei președinte . Cred că asta era ideea...”, a scris unul dintre admiratorii Irinei. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49680709838867