Ianuarie 11, 2021
Moldovencele cuceresc America. Kristina Malimon, printre oameni influenți din SUA
Kristina Malimon, o tânără de 28 de ani, originară din Bălți, se bucură de o mare vizibilitate în Statele Unite. Este stabilită de câțiva peste Ocean, iar de când s-a implicat în organizația de femei a mișcării "Tinerii republicani ai Oregonului", moldoveanca a devenit și mai cunoscută, cu atât mai mult că adesea acordă interviuri pentru televiziunile americane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra moldoveancă, stabilită în orașul Portland din statul american Oregon, se bucură  de popularitate și pe Instagram. Acolo este urmărită de aproapre 28 de mii de persoane. Nicidecum nu poate fi trecută cu vederea fizicul său superb. Are o talie de viespe, proporții armonioase, picioare suple și mereu îmbrăcată la patru ace. Pozele ei adună mii de like-uri, pentru că, da, ce-i frumos ... le place și americanilor! 

 

 

Susține că este o tipă credincioasă, iar asta lasă de înțeles și din interviurile pe care le-a acordat televiziunilor din Statele Unite. S-a integrat perfect în societatea americană, cu atât mai mult că ajuns în SUA de când era mică. A preluat accentul american, dar totuși nu și-a uitat limba maternă - rusa. Presa străină scrie că moldoveanca originară din Bălți, vorbește cu mama sa, Evghenia, în rusă. 

Pe profilul ei de Instagram găsim poze alături de oameni influenți din Statele Unite, între care consultant politic Roger Stone; activistul Candice Owens sau guvernatoarea din Dakota de Sud, Christie Noem.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3354170322418