Decembrie 22, 2020
Meghan Markle devine femeie de afaceri
Pe lângă statutul de ducesă, Meghan Markle şi-a adăugat un nou titlu, cel de investitor într-un start-up. Revista Fortune a anunţat că soţia Prinţului Harry a investit într-o firmă mică, intitulată Clevr Blends, din Montecito, California, localitate în care se află şi reşedinţa ducilor de Sussex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compania produce băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz, inclusiv cafea cu lapte de ovăz, şi e condusă de o femeie, Hannah Mendoza. Este prima investiţie anunţată public pe care o face Meghan Markle, scrie Harper’s Bazaar. Ea a explicat într-un comunicat de ce a ales sa investească în acest start-up axat pe wellness, scrie andreearaicu.ro. 

„Această investiţie este un sprijin pentru o femeie antreprenoare pasionată, care pune pe primul loc dezvoltarea comunităţii, pe lângă afacerea sa”, a transmis Meghan.

„Sunt mândră sa investesc în angajamentul lui Hannah de a furniza ingrediente obţinute în mod etic şi de a crea un produs pe care eu una îl iubesc şi care are o abordare holistică asupra wellness-ului. Cred în ea şi cred în compania ei”, a adăugat ea.

Mendoza a transmis, la rândul său, un comunicat în care îşi exprimă recunoştinţa faţă de investiţia şi sprijinul ducesei. „Antreprenorii au nevoie de fonduri, dar au nevoie şi de sfătuitori care să fie interesaţi de ceea ce construiesc ei. Sunt recunoscătoare că le-am gasit pe ambele în Ducesa de Sussex”, a scris ea. 

Deocamdată, primul beneficiar al colaborării dintre Hannah şi Meghan este o altă femeie celebră: vecina ducesei, Oprah Winfrey, a anunţat recent că aceasta i-a trimis în avans un cadou de Crăciun, un coş cu trei variante de cafea latte produsă de Clevr Blends.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2677984237671