Noiembrie 11, 2020
Și băieții plâng câteodată. Eugen Doibani, cu lacrimi în ochi de ziua lui
Eugen Doibani împlinește astăzi 33 de ani. Felicitările au venit ca un val încă de dimineață, așa că artistul a pierdut controlul asupra emoțiilor sale și ... a plâns.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Motivul lacrimilor sale e o întregistrare video, în care mai mulți interpreți, cu care Natan a colaborat de-a lungul timpului, îi transmit urări. Compozitorul a recunoscut că a plâns pe toate durata filmulețului. 

Curioși din fire, l-am întrebat cum va petrece în această zi specială. ”Cu cei mai apropiați mergem la Epoca de Piatră și pentru mine e mai mult decât suficient. Liniștit, călduț”, ne-a mărturisit interpretul. 

Ne-am interesat ce-și dorește de ziua lui și ne-a spus că tot ce contează e să fie sănătos, să-i aibă pe cei dragi aproape, să fie în paza lui Dumnezeu, să o întâlnească pe femeia vieții lui și să fie de folos la cât mai multă lume din industria muzicală. 

Provocat de noi, Natan și-a amintit și care a fost cel mai frumos cadou, primit vreodată de ziua lui. Ne-a spus că a fost în culmea fericirii atunci când părinții i-au dăruit o chitară, ” la care până azi nu pot cânta și e mobilier frumos”, a recunoscut Natan. 16 ani împlinise atunci. Ulterior, una dintre mătușe i-a dăruit o mașină în miniatură, asemeni  modelului pe care îl conducea la acea vreme. 

Eugen Doibani s-a născut la Orhei. Acolo a făcut primele studii muzicale. În perioada când a învățat la Colegiul Pedagogic ”Vasile Lupu” din orașul său natal, a compus prima piesă. A urmat ulterior Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În 2011 și-a schimbat  numele de scenă și s-a promovat drept Natan. Tânărul compozitor a colaborat cu o mulțime de artiști de la noi, între care Dara, Cornelia  Ștefăneț, Tatiana Heghea, Ionel Istrati, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Natalia Gordienko. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84044694900513