Noiembrie 11, 2020
Frumusețea rebelă a îmbătrânit. Cum arată Angelina Jolie
Numele Angelina Jolie se asociază cu frumusețe pură, senzualitate și feminitate divină. Toate acestea trag și titlul de ”cea mai dorită femeie”. Doar că asta se spunea în tinerețea ei fragidă. La felul cum arată după toate experiențele trăite în cei 45 de ani ai săi, nu avem certitudinea că bărbații se uită la ea cu aceeași dorință arzătoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La început a cochetat cu modelingul, la insistența mamei ei, însă n-a funcționat, așa că s-a apropiat de actorie. În acea perioadă era foarte complexată de faptul că este slabă și încă de pe atunci avea crize depresive. 


Odată ce și-a făcut debutul în cinematografie, Jolie a surprins cu diferite lookuri rebele. Nimic însă nu-i știrbea din frumusețea moștenită genetic. Cucerea cu ținute îndrăznețe și privirea ei, care a rămas neschimbată,indiferent în ce era îmbrăcată. 


Peste ani, frumusețea ei a căpătat o maturitate. Se bucura de roluri importante, care-i permiteau să-și manifeste feminitatea. Oricine putea confirma că Angelina este o fire complicată. Activitățile sale de menținere a păcii i-au schimbat radical perspectiva asupra vieții, aspectului și stilului. Și maternitatea i-a permis să-și dezvelească sufletul și să exteriorizeze mai mult din sensibilitate și fragilitate. 

Deși toți o vedeau un sex-simbol, Angelina nu se considera frumoasă. A apelat și la operații estetice pentru unele retușuri. Peste ani, când a înțeles că timpul oricum lasă urme, a decis să promoveze naturalețea. Problemele de sănătate, între care lupta cu cancerul, precum și cele două divorțuri, plus încă unul în desfășurare, faptul că educă singură șase copii, au transformat-o pe Angelina Jolie. Au devenit mult mai evidente cearcănele și oboseala de pe chipul ei, iar oasele – mai proeminente. Hainele sexy au fost înlocuite cu cele largi pentru a putea ascunde scăderea dramatică în greutate. 

Angelina Jolie a fost numită ”cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste precum ”Vogue”, ”People”, ”Vanity Fair”, iar ”Empire” și ”Esquire” și ”FHM” au declarat-o ”cea mai sexy femeie în viață”. În 2009, 2011 și 2013, Fobes a numit-o cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Pe lângă Brad Pitt, a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee și Billy Bob Thornton. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95380187034607